Hakkında çıkan 'öldü' iddiaları Aydemir Akbaş'ı isyan ettirdi

Geçtiğimiz günlerde doktoru ile fotoğraf paylaşarak yeniden kansere yakalandığını duyuran Aydemir Akbaş, hakkında çıkan 'öldü' şeklindeki haberlere isyan etti. Instagram hesabından video paylaşıp bir açıklama yapan usta isim, "Herkes arıyor, yakınlarım merak ediyor, üzülüyor. Böyle hassas bir durumda öldü, yoğun bakımda gibi haberlere itibar etmeyin" ifadelerini kullandı.

86 yaşındaki usta oyuncu Aydemir Akbaş'tan geçtiğimiz günlerde üzücü haber gelmişti. Daha önce iki kez kanseri yenen Aydemir Akbaş, yeniden kansere yakalandığını açıklamıştı.

KÖTÜ HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Hastane odasından doktoruyla çekilen bir karesini Instagram sayfasından paylaşan Aydemir Akbaş yaptığı açıklamada, "Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler" ifadelerini kullanmıştı.

aydemir akbaş

Yaptığı açıklama ile sevenlerini üzen Aydemir Akbaş hakkında çıkan 'öldü' şeklindeki haberlere isyan etti. Sağlık durumuyla ilgili olumsuz haberler karşısında sinirlenen Akbaş, sosyal medya hesabından bir video yayınladı.


''İNADIM İNAT! KANSERİ YENECEĞİM''

Aydemir Akbaş, "Herkes arıyor, yakınlarım merak ediyor, üzülüyor. Böyle hassas bir durumda öldü, yoğun bakımda gibi haberlere itibar etmeyin. Ya arkadaşlar bir kargaşa çıkmasın, yanlış anlaşılma olmasın diye durumumu sosyal medyada açık açık durumumu anlattım. Tedavim henüz başlamadı. En uygun ilaç aranıyor. O ilaç bulunduğu takdirde 5-6 seans kemoterapi yapılacak. Bu kadar dedi doktorum. Bütün mesele bu. Geçen sefer de gırtlak kanserini yenmiştim. Yeneceğim! Bende hem Arnavutluk, hem de Lazlık var, inadım inat kanseri yeneceğim" dedi.

Hakkında çıkan 'öldü' iddiaları Aydemir Akbaş'ı isyan ettirdi ile ilgili etiketler Aydemir Akbaş kanser Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.