"Hakkın bana geçerse ben ne yaparım"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Taksim'deydi. Yeni Atatürk Kültür Merkezi ile Taksim Camii'nde incelemelerde bulunan Erdoğan, meydandaki kestane ve süt mısır satıcısına da uğradı. Kestane ve mısır alıp çevredeki vatandaşları ikram eden Erdoğan, kestaneci para istemeyince önce "Olmaz olmaz" dedi.. Ardından da "Hakkın bana geçerse ben ne yaparım" diye sözlerine devam etti. Erdoğan, parayı ödedikten sonra elini öpmek isteyen kestaneciye çok önemli bir tavsiyede bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni Atatürk Kültür Merkezi ile Taksim Camii'nde incelemelerde bulunduğu ziyaret sırasında meydandaki bir kestaneciden satın aldığı kestane ve mısırları yanında bulunan yetkililer, gazeteciler ve vatandaşlara ikram etti.

Erdoğan, ödeme yaptığı sırada kestaneciyle arasında dikkat çeken diyaloglar yaşandı. 

Erdoğan'ın aldığı kestane ve mısırların ücretini sorması üzerine esnaf para almak istemedi.

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı, önce "olmaz olmaz" diye itiraz etti. Sonra da "Hakkın bana geçerse ben ne yaparım" diye devam etti. 

Cebinden cüzdanını çıkartan Erdoğan, kestaneciye parayı uzattıktan sonra da birkaç kez "Hakkını helal et." diyerek helallik istedi.

Bu sırada kestaneci Cumhurbaşkanı'nın elini öpmek isteyince de "Ben el öptürmüyorum. Annenin elini öp, babanın elini öp, annenin bir de ayağının altını öp." ifadelerini kullandı...

"Hakkın bana geçerse ben ne yaparım" ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Mısır kestane

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.