Hakkari'deki düğünde davetliler takı takma yarışına girdi: Geline 2,5 kilo altın takıldı

Hakkari'de gerçekleşen bir düğünde gelin Tuba Egin’e yaklaşık 2,5 kilo altın, damat Cengiz Çiftçi'ye ise 2 milyon 200 bin TL para takıldı. Düğünde davetliler geline ve damada takı takmak için adeta yarışa girdi.

İş insanı Aydın Çiftçi’nin avukat oğlu Cengiz Çiftçi ile öğretmen Tuba Egin dünya evine girdi. Binlerce davetlinin katıldığı ve Hakkari'de gerçekleşen düğünde gelin Tuba Egin’e yaklaşık 2,5 kilo altın takıldı.

Hakkari'deki düğünde davetliler takı takma yarışına girdi: Geline 2,5 kilo altın takıldı

Hakkarili çinko madeni işletmecisi Aydın Çiftçi’nin avukat oğlu Cengiz Çiftçi ile 4 yıl önce tanıştığı Diyarbakırlı öğretmen Tube Egin hayatını birleştirdi. Çift için Hakkari’nin Üzümcü köyü Derav Mahallesi’ndeki evlerinin önünde düğün yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde, Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halaylar çekildi.

Hakkari'deki düğünde davetliler takı takma yarışına girdi: Geline 2,5 kilo altın takıldı - Resim : 2

DAVETLİLİLER TAKI TAKMAK İÇİN YARIŞTI

Düğünde davetliler gelin ve damada takı takmak için adeta yarıştı. Geline yaklaşık 2,5 kilo altın takılırken, damat için de dolar ve TL olarak 2 milyon 200 bin TL toplandı.

Hakkari'deki düğünde davetliler takı takma yarışına girdi: Geline 2,5 kilo altın takıldı - Resim : 3

Damadın babası Aydın Çiftçi, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan yakınları ve arkadaşlarına teşekkür ederek, "Türkiye’nin birçok yerinden, hatta yurt dışından konuklarımız burada. Çiftimizin 4 yıl önce Diyarbakır’da başlayan arkadaşlıkları düğünle sonuçlandı. Çok mutluyuz. Burada hoşgörü ortamı oluştu. Farklı kesimlerden vatandaşlar bir arada olmak bizim için ayrıca mutluluk verici" dedi.


Hakkari'deki düğünde davetliler takı takma yarışına girdi: Geline 2,5 kilo altın takıldı - Resim : 4

Damat Cengiz Çiftçi ise bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. (DHA)

Hakkari'deki düğünde davetliler takı takma yarışına girdi: Geline 2,5 kilo altın takıldı ile ilgili etiketler Hakkari Düğün altın takı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.