Hakkari'deki asfalt çalışması aşırı yüksek bedelle yapılmış...

Beşiktaş Belediyesinin Hakkari'de 2014 yılındaki asfalt çalışmasının sanat ve fen kurallarına uygun olmadığı, ayrıca aşırı yüksek birim fiyat ve bedellerle yapıldığının Vakıflar Genel Müdürlüğü müfettişleri tarafından raporlaştırıldığı bildirildi.

Hakkari Belediyesince, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasının ardından belediye ziyareti sırasında bina önünde toplanan partililere hitabında sarf ettiği "Sen 15 yıldır Hakkari'ye asfalt götürmedin. Beşiktaş Belediyesi Hakkari'ye götürdü." sözleri üzerine yazılı açıklama yapıldı.

AŞIRI YÜKSEK BİRİM FİYAT

Açıklamada, Beşiktaş Belediyesince 2014 yılında Hakkari il merkezinde bin 800 metre bitümlü sıcak karışım (BSK) asfalt çalışması yapıldığı hatırlatılarak, "Bu çalışma ile ilgili olarak asfalt imalatlarının sanat ve fen kurallarına uygun yapılmadığı, ayrıca aşırı yüksek birim fiyat ve bedeller ile yapıldığı Vakıflar Genel Müdürlüğü müfettişleri tarafından raporlaştırılmıştır." ifadesine yer verildi.

Ayrıca açıklamada, Beşiktaş Belediyesinin, Hakkari'de asfalt çalışmasının yanı sıra 1 Eylül 2017 tarihinde üç günlük kiralama usulüyle çocuklara yönelik şişme oyun grubu etkinliği düzenlediği de anımsatıldı.

Hakkari'deki asfalt çalışması aşırı yüksek bedelle yapılmış... ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Hakkari beşiktaş belediyesi asfalt skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.