Hakkari'de yarın okullar tatil mi? 18 Şubat'ta Hakkari'de kar tatili var mı?

Hakkari'de yarın okullar tatil mi? Doğu Anadolu Bölgesi'nde soğuk hava ve beraberinde kar yağışı etkisini göstermektedir. Hakkari ve Şırnak çevrelerinde yer yer yoğun kar yağışı olması bekleniyor. Peki Hakkari'de yarın kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

Hakkari'de yarın okullar tatil mi? Bazı illerde yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor.Hakkari ve Şırnak çevrelerinde kar yağışının etkili olması bekleniyor. Geçen hafta olumsuz hava koşulları nedeniyle pek çok ilde okullar tatil edildi.

YOĞUN KAR YAĞIŞI

Yağışların; Hakkari ve Şırnak çevrelerinde yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

ÇIĞ TEHLİKESİ

Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinin dik eğime sahip ve yüksek kar örtüsü olan yerlerinde çığ tehlikesi bulunuyor.

18 ŞUBAT'TA OKULLAR TATİL Mİ?

18 Şubat ile ilgili henüz bir açıklama yapıladı.

HAKKARİ

Hakkari, Türkiye'nin doğusunda yer alan il ve en kalabalık altmış ikinci şehri. 2016 sonu itibarıyla 267.813 kişilik nüfusa sahiptir. Tamamı Doğu Anadolu Bölgesi'nin doğusunda yer alır. Yüzölçümü bakımından Türkiye'nin kırk yedinci büyük ilidir. Güneyinde Irak, batısında Şırnak, kuzeyinde Van, doğusunda ise İran vardır.

Hakkari'de yarın okullar tatil mi? 18 Şubat'ta Hakkari'de kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Hakkari Son dakika kar Kar tatili yarın
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.