Hakkari'de sahne alan Tıvorlu İsmail'e sevgi seli... Hayranları yüzünden zor anlar yaşadı

Hakkari’nin Merzan Mahallesi’nde düzenlenen ücretsiz halk konserinde sahne alan Tıvorlu İsmail, hayranlarını coşturdu. Kendine özgü dansıyla konsere gelenleri coşturan Tıvorlu İsmail sevenlerinin yoğun ilgilisiyle karşılaştı. İsmail, bir hayranının ayaklarından tutarak sahneden indirmeye çalışması nedeniyle zor anlar yaşadı.

Tıvorlu İsmail, Hakkari’nin Merzan Mahallesi’nde konser verdi. Kentteki özel bir okul tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında sahne alan İsmail'i hayranları konser boyunca rahat bırakmadı. Konseri dinlemeye gelen gençler sahneye atlayarak Tıvorlu İsmail'e sarılmak ve elini öpmek istedi.

Hakkari'de sahne alan Tıvorlu İsmail'e sevgi seli... Hayranları yüzünden zor anlar yaşadı


HAYRANLARI RAHAT VERMEDİ

Tıvorlu İsmail lakabıyla bilinen fenomen İsmail Aşkan’ın sahneye çıkmasıyla katılımcılar büyük coşku yaşadı. Sanatçı Aşkan, kendisine gösterilen sevgi seli nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı.

Hakkari'de sahne alan Tıvorlu İsmail'e sevgi seli... Hayranları yüzünden zor anlar yaşadı - Resim : 2


İnanılmaz bir coşkunun yaşandığı sahnede daha fazla dayanamayan hayranları, Aşkan’ın ayaklarından tutarak sahne dışına çıkarmak istedi. Zor anlar yaşayan Aşkan, görevliler tarafından kurtarıldı. Hayranlarına ‘İsmail size kurban olsun, ama ayakkabılarımdan ne istediniz, az kala beni de eziyordunuz’ diyen Aşkan, daha sonra konserini tamamlayarak sahneden ayrıldı.

Hakkari'de sahne alan Tıvorlu İsmail'e sevgi seli... Hayranları yüzünden zor anlar yaşadı - Resim : 3

Hakkari'de sahne alan Tıvorlu İsmail'e sevgi seli... Hayranları yüzünden zor anlar yaşadı - Resim : 4

Hakkari'de sahne alan Tıvorlu İsmail'e sevgi seli... Hayranları yüzünden zor anlar yaşadı ile ilgili etiketler Hakkari Konser tıvorlu ismail merzan
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.