Hakkari'de PKK'ya darbe üstüne darbe!

Hakkari'de bir PKK'lı terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi. Gün içinde gerçekleşen operasyonlarda öldürülen terörist sayısı 8'e yükseldi.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 15.30 sıralarında merkez Kırıkdağ köyü Su Yaylası mevkisinde bir PKK'lı teröristin tespit edildiği bildirildi.

Teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiği belirtilen açıklamada, konuyla ilgili adli tahkikatın devam ettiği kaydedildi.

 TSK'dan operasyonlara ilişkin açıklama şöyle;


"Bugün Hakkâri ve Irak kuzeyindeki operasyonlarda birliklerimize saldırı hazırlığında bulunan yedi silahlı bölücü terör örgütü mensubu hava harekâtı ile etkisiz hale getirilmişti.

Bugün Hakkâri kırsalında devam eden operasyonlarda bir bölücü terör örgütü mensubu daha etkisiz hale getirildi.

Böylece Hakkâri ve sınır ötesinde bugün icra edilen operasyonlarla etkisiz hale getirilen terörist sayısı toplam sekiz oldu.

Hakkari'de PKK'ya darbe üstüne darbe!
Bu operasyonlarda; 2 adet RPG-7 mühimmatı, 3 adet AK-47 piyade tüfeği ile çok miktarda mühimmat, 5 kg. C-4 patlayıcı madde, 6 adet 60 mm. Havan mühimmatı, 3 adet el bombası, 3 adet EYP düzeneği, çok miktarda EYP yapımında kullanılan malzeme, 40 adet el bombası fünyesi, 3 adet telsiz, 1 bilgisayar ve çeşitli örgütsel doküman ile çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirilmiştir."

 

Hakkari'de PKK'ya darbe üstüne darbe! ile ilgili etiketler Hakkari TSK hava harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.