Hakkari'de bir asker şehit oldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 2 teröristin öldürüldüğü çatışmada yaralanan bir asker şehit oldu. Konyalı Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Aktay'ın şehadet haberi yetkililer tarafından ailesine verildi. Şehit jandarmanın 5 hafta önce baba olduğu öğrenildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Yıldırım -2 Cilo Operasyonu kapsamında, Hakkari Yüksekova kırsalında, İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda, mağarada kıstırılan teröristlerle çıkan çatışmada, bir Jandarma Astsubayımız şehit olmuştur. Operasyonda, 2 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Kahraman Jandarma Astsubayımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" denildi.

Şehidin Konya Akşehir’deki evinin önü Türk bayrakları ile donatılırken, acı haber ailesine yetkililer tarafından verildi.

Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Aktay’ın eşi Gül Aktay ile yaklaşık 1 yıl önce evlendiği ve 5 haftalık bir erkek çocuğu olduğu bilgisine ulaşıldı.i.

Hakkari'de bir asker şehit oldu ile ilgili etiketler Hakkari PKK Şehit TSK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.