Hakkari ve Van'da PKK ile çatışma: 5 terörist öldürüldü, şehit ve yaralılar var...

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde ve Van'ın Erciş ilçesinde bu sabah PKK'lılarla sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmalarda bir asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Çukurca'da 3, Erciş'te 2 olmak üzere 5 terörist öldürüldü.

Hakkari Çukurca ilçesinin karşı tarafında yer alan Kuzey Irak'ın Kanimasi bölgesinde çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Çatışmada 3 terörist öldürüldü

Çatışmada şehit olan evli ve 4 çocuk babası Uzman Çavuş Yahya Acar için bugün Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlenirken, yaralı askerlerin ise Şırnak'ta tedavi altına alındığı belirtildi.

ŞEHİT ATEŞİ SAMSUN'A DÜŞTÜ

Jandarma Uzman Çavuş Yahya Acar'ın şehit olduğu haberi memleketi Samsun'un Havza İlçesi'ne ateş düşürdü. Havza'da oturan baba Aslan Acar, bu sabah oğlunun şehit olduğu haberini ilçe yetkililerinden aldı. Aslan Acar, acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evine Türk bayrakları asılırken, eşi ve çocuklarının ise Ankara'da oturduğu öğrenildi.

VAN ERCİŞ'TE ÇATIŞMA

Van'ın Erciş ilçesinde devriye faaliyetleri ifa ettikleri sırada PKK'lı teröristler ile karşılaşan polis ekipleri, çıkan çatışmada 2 teröristi etkisiz hale getirdi.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Van ili Erciş ilçesinde devriye görevi ifa eden ekiplerimiz ile BTÖ mensuplarının karşılaşması sonucu çıkan silahlı çatışmada 2 terörist silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir" denildi.

Hakkari ve Van'da PKK ile çatışma: 5 terörist öldürüldü, şehit ve yaralılar var... ile ilgili etiketler Hakkari Çukurca Van Erciş PKK Çatışma TSK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.