Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı'na silahlı saldırı! Olay yerinde yaşamını yitirdi

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, makamında görev başındayken ekibinde yer alan bir polis memurunun silahlı saldırısına uğradı. Cevher saldırı ardından olay yerinde yaşamını yitirdi. Polis memuru gözaltına alındı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, makamında görev başındayken ekibinde yer alan bir polis memurunun silahlı saldırısına uğradı.

Cevher saldırı ardından olay yerinde yaşamını yitirdi.

KADIN KOMİSERİ RAHATSIZ EDİNCE TUTANAK TUTULDU

İddiaya göre; Hakkari'de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Nasuh Çulcu, iddiaya göre kadın komiseri rahatsız etti.

SuperHaber'in ulaştığı bilgiye göre; kadın komiser bu durumdan duyduğu rahatsızlığı müdürüne iletti. Olayın ardından kendisi hakkında tutanak düzenleyen Emniyet Müdür yardımcısı Hasan Cevher'e makamında ateş açtı.

Başından ve omzundan yaralanan Cevher, hayatını kaybederken saldırgan polis memuru Nasuh Çulcu ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

DAHA ÖNCE İSTANBUL'DA GÖREV YAPIYORDU

Hakkari Çevik Kuvvetten de sorumlu olan Cevher, daha önce İstanbul Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. 2017 yılında Hakkari'ye atanan 2 çocuk babası Cevher orada Çevik Kuvvet'ten sorumlu Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımıcı olarak görev yapıyordu.

 

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı'na silahlı saldırı! Olay yerinde yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Hakkari emniyet silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.