Hakkari Belediyesi'nden vatandaşlara 'açık havada Vizontele' gösterimi

Hakkari Belediyesi tarafından ’Hakkari’de Hayat Var’ sloganıyla düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri'nde vatandaşlar "Vizontele" filmini izledi. Patlamış mısır ikram edilen gösterime vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Hakkari Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara verdiği hizmetlere bir yenisini daha ekledi.

PATLAMIŞ MISIRLI AÇIK HAVA SİNEMASI KEYFİNE İLGİ YOĞUNDU

Kent Park'ta özel olarak tasarlanan Açık Hava Sinema Günleri'nde vatandaşlara “Vizontele” filmi izletildi. Saat 20.00’da başlatılan gösterime vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Film esnasında vatandaşlara patlamış mısır ikram edildi.

Hakkari Belediyesi'nden vatandaşlara 'açık havada Vizontele' gösterimi

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, yaptığı açıklamada, "Açık hava sineması tadında gerçekleştirilen keyifli bir gösterim için hem şahsım hem de vatandaşlar adına Sayı Valimiz ve Belediye Başkanı Vekili İdris Akbıyık’a teşekkür ederim” dedi.

Hakkari Belediyesi'nden vatandaşlara 'açık havada Vizontele' gösterimi - Resim : 2

Etkinlikte memnun olduklarını ifade eden vatandalar ise, çocukları ile birlikte açık havada film izlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Hakkari Belediyesi'nden vatandaşlara 'açık havada Vizontele' gösterimi ile ilgili etiketler Hakkari Sinema Belediye vizontele açık hava etkinlik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.