Hakim Dizisinin Sonunda Ne Oluyor? Your Honor Dizisinin Konusu Ne?

Erdal Beşikçioğlu'nun Hakim Ömer rolüyle izleyici karşısına çıkacağı Hakim dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. ATV'de yayınlanacak dizinin kadrosunda Uğur Yücel, Yurdaer Okur ve Hasibe Eren gibi isimler yer alıyor. Your Honor isimli diziden uyarlama olan Hakim dizisinin sonunda ne oluyor? Your Honor konusu nedir?

Hakim dizisinin sonunda ne oluyor, Your Honor konusu ne merak ediliyor. Uzun zamandır fragmanları tanıtılan ve merakla beklenen Hakim dizisi ilk bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Erdal Beşikçioğlu'nun başrol oynadığı Hakim dizisinde Hasibe Eren de mafyadan bir ismi canlandıracak.

HAKİM DİZİSİNİN SONUNDA NE OLUYOR?

Hakim dizisinin konusu, İdealist ve dürüst bir Hâkim, oğlunun suça karışmasının ardından, onu koruyabilmek için amansız bir savaşa girer.

Hâkim Ömer Arif Derman, karısının ani ölümünden sonra, oğlu Ozan'la kendine yeni bir dünya kurmaya çalışmaktadır. Bu dünya Ozan'ın kaza sonucu birini öldürmesiyle alt üst olur…

Ömer Arif, oğlu Ozan'ı korumak için, bugüne kadar inandığı tüm ilkelerinden vazgeçmek zorunda kalır. Zira Ozan'ın ölümüne neden olduğu genç, bir Mafya liderinin oğludur.

Oğlunun hayatının tehlikede olması, Ömer Arif Derman'ı bambaşka bir adama dönüştürecek; oğlunu kurtarmak için gireceği savaşta, sadece kendini değil, sevdiklerini de ateşe atacaktır...

YOUR HONOR KONUSU NE?

"Kvodo" adlı İsrail dizisinden uyarlanan Your Honor, New Orleans'ta gelişen bir hukuk davasını konu ediniyor. Dizinin başrolünde yer alan "Breaking Bad"in yıldızı Bryan Cranston, oğlu suça bulaşan bir hakimi canlandırıyor.

Hakim Dizisinin Sonunda Ne Oluyor? Your Honor Dizisinin Konusu Ne?

Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan adam, oğlunun bir suça karışmasının ardından, onu koruyabilmek için kendisini zor bir duruma sokar. 10 bölümden oluşan dizinin showrunner koltuğunda, senarist Peter Moffat yer alıyor.

Hakim Dizisinin Sonunda Ne Oluyor? Your Honor Dizisinin Konusu Ne? ile ilgili etiketler hakim dizisi sonunda ne oluyor your honor konusu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.