Hakim Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu! Hakim Dizisi Hangi Diziden Uyarlama?

Hakim dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merakla araştırılmaya başlandı. Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde olduğu dizi Your Honor dizisinden uyarlamadır. Limon film yapımcılığında ve Erkan Tunç'un yönetmenliğinde yayınlanacak Hakim dizisinde kimler oynuyor? İşte detaylar...

Hakim dizisi oyuncu kadrosuna Hasibe Eren katıldı. Your Honor dizisinden uyarlama olan Hakim dizisi konusu itibariyle de dikkat çekiyor. Son olarak dizide kadın mafya lideri Gülbahar'ı canlandıracak olan Hasibe Eren katıldı. Your Honor'da bu karakteri Andrene Ward-Hammond’un canlandırmıştı.

Hakim Dizisi Konusu Nedir?

Dizide yıllar boyunca adaleti sağlamak adına çalışan bir hakimin oğlunun bir suça karışması ile birlikte yaşadıkları ele alınacak. Hakimin yaşadığı trajik olayları işleyen Hakim dizisi, adalet ile vicdan arasında nasıl bir ilişki olduğunu da izleyiciye sunacak.

Fatih Berk Şahin

Erdal Beşikçioğlu

Eslem Akar

EbruÖzkan

Yurdaer Okur

Hasibe Eren

Hakim Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu! Hakim Dizisi Hangi Diziden Uyarlama? ile ilgili etiketler hakim dizisi konusu hakim dizisi oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.