Hakim dizisi iki acılı babanın hikayesini anlatacak! İzlerken Kalbiniz Sıkışacak!

ATV’nin yeni dizisi Hakim ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizinin ilk bölümünün yayınlanacağı tarih hala açıklanmazken, arka arkaya gelen tanıtımlar izleyiciyi çok büyük bir heyecanın beklediğinin işaretlerini veriyor.

ATV’nin yeni dizisi Hakim, hem güçlü oyuncu kadrosu hem de etkileyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Diziden gelen yeni tanıtım filmi, izleyicileri ekrana kitleyecek bir yapımın geldiğini gösteriyor. Hakim dizisinde bir mafya babasıyla bir hakim karşı karşıya gelecek.

Hakim dizisinde Erdal Beşikçioğlu adalete bağlı bir hakimi, Yurdaer Okur da acımasız bir mafya babasını canlandıracak. Bu iki babanın yolu bir trafik kazasıyla kesişecek. Hakim’in oğlu bir trafik kazasında mafya babasının oğlunun ölümüne neden olacak. Babalardan biri oğlunu mafyanın kanlı elinden kurtarmaya çalışırken diğeri de ölen oğlunun intikamını almak için elinden geleni yapacak.

Özetle nefes kesen bir hikayeyle gelen Hakim dizisi şimdiden büyük bir heyecan yarattı. Hakim heyecan yaratan bir kadro ve hikaye ile yakında ekranda olacak. Dizi, ABD’nin çok konuşulan yapımlarından Your Honor dizisinin yerli uyarlaması olacak. Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özan, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Yurdaer Okur gibi rol aldıkları her projede başarılı performanslarıyla konuşulan isimler, dizinin iddiasını da arttırmakta.

Hakim’in dikkat çeken bir yanı da bugüne kadar hep komedi dizilerinde görmeye alıştığımız Hasibe Eren’in dizideri rolü olacak. Hasibe Eren, Hakim dizisinde acımasız bir mafya liderini canlandıracak. Başarılı komedi oyuncusu hayranlarını bu rolle çok şaşırtacak.

Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile ekrana gelmek için gün sayan diziden gelen tanıtımla birlikte heyecan katlandı! Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği Hakim dizisine son olarak sevilen oyuncu Burcu Kara da katıldı.

Hakim dizisi iki acılı babanın hikayesini anlatacak! İzlerken Kalbiniz Sıkışacak! ile ilgili etiketler hakim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.