Hakim Dizisi Azem kimdir? Yurdaer Okur nereli, boyu ve yaşı kaç?

Hakim dizisi Azem kimdir? Yurdaer Okur, Hakim dizisinde Azem Demirkıran karakterine hayat veriyor. Oyuncu, Rize'de doğdu ve Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ardından Mimar Sinan'da yüksek lisansını tamamladı. Okur, ilk defa Yalınayak Sokrates oyununda yer aldı. Peki, Yurdaer Okur kimdir?

Hakim dizisinde Azem karakteri ile ekrana gelen Yurdaer Okur, Devlet Tiyatrolarında görev almaya başladı. Film ve dizi oyuncusu olarka birçok yapımda yer aldı. Oyuncu, Sıla'nın şarkısının klibinde yer aldı.

YURDAER OKUR KİMDİR?

Okur, 29 Ekim 1974'te Rize'de dünyaya geldi. Bafra Süper Lisesi'ni bitirdikten sonra Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'ne katıldı. Üç sene ardından 1994 senesinde Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazandı. Daha sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda yüksek lisans yaptı.

Hakim'in Azem'i Yurdaer Okur kimdir" Yurdaer Okur kaç yaşında, aslen nereli" İşte dizileri...

1999'da Genco Erkal ile tanışan Yurdaer Okur, Dostlar Tiyatrosu'na katılarak Yalınayak Sokrates adlı oyunda oynadı. 2000 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak yer almaya başladı. 2002 yılında kadrolu olarak Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'na girdi. 2000 yılından başlayarak Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü bünyesinde birçok oyunda rol aldı ve yönetmenlik yaptı. Çocuk oyunu yönetti. Diyarbakırlı gençlere drama dersleri verdi.

Hakim Dizisi Azem kimdir? Yurdaer Okur nereli, boyu ve yaşı kaç? ile ilgili etiketler hakim dizisiz azem kimdir yurdaer okur kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.