'Hakemin psikolojisi bozuktu'

Süper Lig'in 28. hafta mücadeelesinde Galatasaray kendi sahasında Gaziantep FK ile 3-3 berabere kaldı...

Sarı-kırmızılıların golleri 36'da Falcao, 40. dakikada Belhanda ve 66. dakikada Feghouli'den gelirken, konuk Gaziantep'in golleri ise 17. dakikada Djilobodji, 78. dakikada Twumasi ve 90+15'inci dakikada penaltından Maxim'den geldi.

Sarı-kırmızılılarda Ahmet Çalık kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakırken, Radamel Falcao, 75. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı.

20. DAKİKA PENALTI BAYRAĞA TAKILDI

Maçın 20. dakikasında Galatasaray kalecisi Okan'dan dönen topu takip eden Kenan Özer, Okan Koçuk'un müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Alper Ulusoy penaltı noktasını gösterirken pozisyon öncesinde Kenan Özer için ofsayt bayrağı havaya kalkmıştı.

90+4'TE GAZİANTEP'İN GOLÜ İPTAL

Gaziantep FK'da Kayode'nin 90+4'üncü dakikada attığı gol VAR incelemesi sonucunda pozisyon öncesinde Jimmy Durmaz'a faul yapıldığı gerekçesiyle iptal edildi.

90+15'TE PENALTI

Hakem Alper Ulusoy, mücadelenin 90+15'inci dakikasında Galatasaray kalecisi Okan'ın topu elinde 6 saniyeden fazla tuttuğu gerekçesiyle endirekt serbest vuruşa karar verdi. Vuruşun ardından yaşanan pozisyonda kazanılan penaltıyı Maxim gole çevirince karşılaşma 3-3 berabere sona erdi.

SERKAN KORKMAZ: HAKEMİN PSİKOLOJİSİ BOZUKTU

Mücadeleyi SuperHaber'e değerlendiren Fotomaç yazarı Serkan Korkmaz, "Hayatımda izlediğim en acayip maçlardan biriydi. Altı gol, VAR kararları, penaltı, iptal... Galatasaray belki hakem kararlarından çok şikayetçi ama önce şapkayı önüne koymalı. Öte yandan hakem konusunda ben de şunu söyleyebilirim ki Süper Lig seviyesi Alper Ulusoy'u geriyor." ifadelerini kullandı.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

'Hakemin psikolojisi bozuktu' ile ilgili etiketler Galatasaray Gaziantep FK Süper Lig TFF Alper Ulusoy serkan korkmaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.