Hakem üst üste iki hafta aynı takımın maçını yönetebilir mi?

MHK tarihinde bir ilk yaşandı bir hakem üst üste iki hafta aynı takımın maçlarına verildi. Fenerbahçe derbisinde düdük çalan Halil Umut Meler bu sefer de Kasımpaşa Beşiktaş maçına atandı. Peki, aynı hakem üst üste iki hafta aynı takımın maçını yönetebilir mi?

Süper Lig’de 32. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Kasımpaşa - Beşiktaş mücadelesine yapılan atama sosyal medyada geniş yer buldu. MHK, Sergen Yalçın'ın 'Halil Umut Meler'i bir daha maçlarımızda görmek istemiyoruz' açıklaması sonrası FIFA kokartlı hakemi iki hafta üst üste Beşiktaş maçına atamış oldu.

Sergen Yalçın, Fenerbahçe ile oynanan ve 1-1 sonuçlanan derbinin ardından "Hakem arkadaş, bu Halil Umut Meler, rakibi oyuna ortak etmek için her şeyi yaptı. Daha önce bizim maçları yönetti. Hakem arkadaştan hiç mutlu değilim. Kendini görmek istemiyoruz bir daha Beşiktaş maçında. Yanlış anlamayın. Böyle enteresan yöneten hakem istemiyoruz. Ortada, gördüğünü çalan hakem arkadaşlar verilirse memnun olurum." şeklinde ifadeler kullandı.

Bir diğer dikakt çeken atamada Hatayspor Galatasaray karşılaşmasında yaşandı. Fırat Aydınus, 2 Kasım 2018'de oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinden sonra ilk kez sarı kırmızılıların maçına atandı.

Süper Lig'de oynanacak 32. hafta maçları

Kayserispor - Göztepe: Burak Şeker
Ç. Rizespor - Karagümrük: Ümit Öztürk
Sivasspor - Trabzonspor: Mete Kalkavan
Hatayspor- Galatasaray: Fırat Aydınus
BB Erzurumspor - Konyaspor: Sarper Barış Kaya
Ankaragücü - Antalyaspor: Ali Palabıyık
Medipol Başakşehir - Yeni Malatyaspor: Yaşar Kemal Uğurlu
Alanyaspor - Gençlerbirliği: Ali Şansalan
Kasımpaşa - Beşiktaş: Halil Umut Meler
Fenerbahçe - Denizlispor: Cüneyt Çakır

Hakem üst üste iki hafta aynı takımın maçını yönetebilir mi? ile ilgili etiketler hakem Halil Umut Meler Fenerbahçe Beşiktaş Kasımpaşa Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.