Hakem Ali Palabıyık Lens'in golünü mü yedi? İşte o video

Fenerbahçeli Lens'in son dakikalarda attığı golü hakem Ali Palabıyık oyunu başlatmadığını belirterek vermemişti. Fakat son çıkan görüntülerde Palabıyık'ın oyunu başlattığı görülüyor!

Maçın sonlarına doğru serbest vuruşu Beşiktaş kalecisi Fabri kaleye yerleşmeden kullanan Fenerbahçeli Lens topu ağlara göndererek gol attı. Ancak hakem Ali Palabıyık daha düdük çalmadım diyerek golü iptal etti.

Ali Palabayık'ın maç bittikten sonra paylaşılan görüntülerinde ise çalmadım dediği düdüğü çaldığı anlar ortaya çıktı. Sosyal medyada pozisyon çokça tartışıldı.

Bu pozisyonu eski hakem Deniz Çoban sosyal medya hesabından, "Tartışılacak o kadar çok hakem kararı var ki! Hakemler kararların çoğunda haksız. Ama bu kabul edilemez. Önce oyna diyor, sonra golü vermiyor" ifadeleriyle paylaştı.

Eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu da "Fenerbahçe'nin Lens ile attığı net golü iptal eden hakem ve yardımcı hakem yorumu UEFA ve FIFA için ciddi bir ders görüntüsü olur..." ifadelerini kullandı.

Hakem Ali Palabıyık Lens'in golünü mü yedi? İşte o video ile ilgili etiketler Ali Palabıyık Beşiktaş Fenerbahçe gol video Lens
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.