"Hakaretlerinizi size yedirmesini biliriz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan için skandal ifadeler kullanan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan çok sert tepki geldi. Varank, "Bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına hakaretlerinizi size yedirmesini biliriz." dedi...

Türk siyaseti bugün tarihinde görülmemiş bir skandala tanık oldu.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Meclis'te yaptığı basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak hakaretler yağdırdı.

Özkoç'un skandal sözleri başta AK Parti olmak üzere toplumun geniş bir kesiminde infiale yol açtı. Meclis'te sert tartışmalara neden olan bu sözlere sert bir tepki de Sanani ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan geldi. 

Türkiye'nin askerlerini şehit eden rejimi vururken CHP'nin feryat ettiğini belirten Varank, "siz CHP'nin mi Esed'in mi vekilisiniz" diye sordu sonra da "Bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına hakaretlerinizi size yedirmesini biliriz." sözleri ile Özkoç'a tepki gösterdi. 

İşte, Varank'ın sosyal medya hesabından verdiği o mesaj:

"Türkiye, askerlerini şehit eden alçak rejimi vuruyor, feryat CHP’den geliyor. Siz CHP’nin mi Esed’in mi vekilisiniz? Bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına hakaretlerinizi size yedirmesini biliriz."

"Hakaretlerinizi size yedirmesini biliriz"

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.