Hakan Ural'ın eşi Ezgi Can Ural kimdir? Nereli? Kaç çocukları var?

Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından biri olan ve Covid-19 hastalığı nedeniyle bir süredir ekranlardan uzak kalan Hakan Ural’ın son sağlık durumu ile eşi Ezgi Can Ural'ın hayatı merak ediliyor. Hakan Ural’ın eşi Ezgi Can Ural kimdir? Hakan Ural'ın kaç çocuğu var?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından Hakan Ural, yaşadığı tedavi sürecinden bahsetti. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Ural’ın Covid-19 hastalığına yakalandığı kaydedildi.

Hakan Ural, geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanmasının ardından tedbir amaçlı hastaneye kaldırılan ve tedavisinin hemen ardından taburcu edilen ünlü sunucu, Neler Oluyor Hayatta programına günler sonra döndü. Programda yaşadığı zor günleri anlatan Hakan Ural çift doz koronavirüs aşılı olmasına karşın ağır geçirdiği açıkladı. Delta varyatına yakalanan Ural PCR testinin 5 gün sonra pozitif çıktığını belirtti.

Ezgi Can Ural Kimdir?

Saray Halı’nın sahibi iş adamı Necati Kurmel’in torunu olan Ezgi Can Ural, aslen Kayseri, Yenişehir/Doğanlı nüfusa kayıtlı ve Kasfkastır.

1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ezgi Can Ural, oyuncu, yorumcu ve eski model Hakan Ural ile 2005 yılında dünya evine girmiştir. Gisella adında bir kızları vardır. İş hayatı başarılarla dolu olan ünlü isim günümüzde, Kanal D Satış yöneticisi olarak televizyon dünyasında çalışma hayatını sürdürmektedir.

Hakan Ural'ın eşi Ezgi Can Ural kimdir? Nereli? Kaç çocukları var? ile ilgili etiketler Hakan Ural Ezgi Can Ural
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.