Hakan Ural'dan yıllar sonra gelen Sibel Can itirafı!

Geçtiğimiz haftalar içerisinde Covid-19'a yakalanarak hayranlarını korkutan Neler Oluyor Hayatta'nın sunucularından Hakan Ural yıllar sonra eski eşi Sibel Can hakkında bir itirafta bulundu.

Bir dönem şarkıcı Sibel Can ile yaptığı evlilikle bir gün olsun gündemden düşmeyen Hakan Ural, geçtiğimiz haftalarda Covid-19’a yakalanarak bir süre ekranlardan ayrı kalmıştı. Breaking News Turkey’e çarpıcı açıklamalar yapan Ural, eski eşi Sibel Can hakkında da bir itirafta bulunarak olay yarattı.

Ural, "Bir zamanlar ana haberler benimle açılıyordu: 'Sibel Can, Hakan Ural ile Miami'ye gitti!' gibisinden. Her gün her yerde haber oluyorduk. Ben bunun da bedelini ödedim. Fazla şöhret olmak iyi değil. Peki ben neyin peşinde olacağım. Paraya ihtiyacım yok, şöhretle işim hiç yok, tillahını yaşamışım, egomla ilgili bir derdim yok.”

Hakan Ural'dan yıllar sonra gelen Sibel Can itirafı!

"Benim derdim; yaşadığım tecrübe ve acıları mümkün olduğunca samimi olarak yaptığım yanlışla da, doğruyla da halkımızla istişare eder gibi paylaşmak" ifadelerine yer verdi.

Aile yaşantısında da bahseden Ural, “Ben anneannemle büyüdüm. Ahdım vardı; çocuklarımı annesiz babasız büyütmemek. Ama hiçbir zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. Sibel’le evliyken Engincan 6-7 yaşlarındaydı, Melisa da 5 yaşındaydı. Ayrıldık, kısmet. Fakat 40’ımızdan sonra, ikinci evliliğimizde şimdilik muvaffak olduğumuz görülüyor.”

Hakan Ural'dan yıllar sonra gelen Sibel Can itirafı! - Resim : 2

“Çocuklarla sıklıkla bir arada olmaya çalışıyorum. En büyük amaçlarımdan biri; çocuklarımın terbiyeli olması. Allah çocuklarımdan razı olsun, beni her ortamda gururla temsil ettiler. Hedeflerimde amaca ulaştım. Çocuklarım, dört kardeş gibi, birbirlerine çok bağlı. Aslında kategorize etsen beynin yanar. Engincan ile Melisa aynı anne babadan. Sibel Hanım’ın ikinci evliliğinden Emir var. Benim ikinci evliliğimden falan, şimdi bunu yazıyla bile anlatamazsın. Doğallığı içinde dört kardeşler işte.“ dedi.

Hakan Ural’ın Sibel Can ile evliliğinden Engincan ve Melisa adında iki çocuğu bulunuyor.

Hakan Ural'dan yıllar sonra gelen Sibel Can itirafı! ile ilgili etiketler Hakan Ural Sibel Can
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.