Hakan Ural'dan manidar paylaşım! 53 yaşındaki Ural'a korona sonrası bir haller oldu!

Hakan Ural koronavirüs tedavisi tamamlanıp eve döndükten sonra instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Yıllar önce annesi Ceyhan Cem ile çekilen bir fotoğrafını paylaşan Hakan Ural, duygusal bir mesaj da yayınladı.

Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanan ve ardından tedavi amaçlı hastaneye kaldırılan Hakan Ural tedavisinin ardından taburcu edilmişti. Hastalık sonrası duygusallaşan Ural, instagram hesabından annesi ile olan fotoğrafını paylaşarak herkesi hüzünlendirdi.

"RAHMETLİ ANACIĞIM..."

53 yaşındaki Ural, 2016 yılında kaybettiği annesi Ceyhan Cem ile fotoğrafını, "Rahmetli anacığım..." notuyla Instagram hesabından yayınlayarak, eski günleri yad etti.

Hakan Ural eski günleri yad etti

Ardından Hakan Ural, bu fotoğrafı, "Kardeşlerim ve anneannem..." ifadeleriyle paylaştı. Takipçileri sunucunun gönderilerini yorum yağmuruna tuttu.

Hakan Ural eski günleri yad etti

 

Hakan Ural'dan manidar paylaşım! 53 yaşındaki Ural'a korona sonrası bir haller oldu! ile ilgili etiketler Hakan Ural
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.