Hakan Ural'dan İmam Hatiplilere hakaret eden Gülşen'e olay yaratacak sözler: Maşa gibi kullanılıyorsun!

Kanal D ekranlarının hafta içi her gün izleyicisiyle buluşan sabah programı "Neler Oluyor Hayatta"nın yorumcuların Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde İmam Hatipliler hakkında kullandığı ifadeler sebebiyle ifadesi alınan ve ardından tutuklanan ünlü şarkıcı Gülşen hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"Neler Oluyor Hayatta" adlı programın yorumcularından Hakan Ural, İmam Hatipliler hakkında kullandığı ifadeler sebebiyle geçtiğimiz akşam ifadesi alındıktan sonra tutuklanan şarkıcı Gülşen hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ural'ın Gülşen hakkında kullandığı ifadeler kısa sürede Twitter'da gündem oldu.

Canlı yayında konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Hakan Ural şu ifadelere yer verdi:

"MAŞA GİBİ KULLANILIYORSUN"

"İmam Hatiplilerin sapık olup olmadığını tartışıyorsa bu ülke biz bitmişiz... Sen direkt insanların inancını aşağılıyorsun. Ve seni TT yapanlar, hiçbir zaman seni sevdiği için yapmadı. Sen yanılıyorsun, maşa gibi kullanılıyorsun. Onların işine gelen marjinal, faşist düşünceye hizmet ettiğin için sen gündem oluyorsun.

Hakan Ural'dan İmam Hatiplilere hakaret eden Gülşen'e olay yaratacak sözler: Maşa gibi kullanılıyorsun!

"BURADA İNANÇ SAHİBİ İNSANLARA HAKARET VAR"

Sen ise, "Herkes benim söylediklerime kanaat getiriyor" şeklinde düşünüyorsun. İnsanların inançlarıyla neden bu kadar alay ediyorsunuz? Delirdiniz mi siz? Bu işin sonu facia. Biri İmam Hatiplilere hakaret etmiş. Madur belli. Fakat Twitter'da açılan etiket, "İmam Hatipliler kapatılsın". Neden? İmam Hatipliler arasından da yanlış insan çıkabilir, neden genelliyorsun? İşine gelince kurum ve kuruluşlarla bir araya geliyorsun ama... Burada inanç sahibi insanlara net hakaret var."

Ural'ın Gülşen hakkında yaptığı açıklamalar kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu. Ural'ı eleştiren sosyal medya kullanıcıları ise, "Asker kaçakları yorum yapmasın" dedi.

 

 



Hakan Ural'dan İmam Hatiplilere hakaret eden Gülşen'e olay yaratacak sözler: Maşa gibi kullanılıyorsun! ile ilgili etiketler Hakan Ural Gülşen imam hatip
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.