Hakan Ural'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı: "Sevmek ayıp mı yahu!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçılarla birlikte Dolmabahçe Sarayı’nda iftar programında yer aldı. Her fırsatında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ne kadar çok sevdiğini çekinmeden dile getiren Hakan Ural, "Sevmek ayıp mı yahu!" paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan aralarında İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Demet Akalın, Hülya Koçyiğit ve Bülent Ersoy gibi ünlü isimlerinde yer aldığı Dolmabahçe Sarayı’ndaki iftarda en çok dikkat çeken isim Sibel Can’ın eski eşi Hakan Ural oldu.

Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen iftar programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Hakan Ural, duygularını açıkça itiraf etti.

Hakan Ural'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı: "Sevmek ayıp mı yahu!"

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından biri olan Hakan Ural paylaşımında, "Reis ile iftar. Memleketi milleti için 20 yılı aşkın hiç durmadan çalışan halkın oyları takdiri ile defalarca temsil ettiği makamda halkına ülkesine binlerce saymakla bitirilemeyecek eserler kazandırmış ve kazandırmaya devam eden yiğit mert vicdanlı cumhurbaşkanımız Erdoğan ellerimizi hiç bırakmadık. Sevmek ayıp mı yahu" ifadelerine yer verdi.

Hakan Ural'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı: "Sevmek ayıp mı yahu!" - Resim : 2

Hakan Ural'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı: "Sevmek ayıp mı yahu!" ile ilgili etiketler Hakan Ural Erdoğan Cumhurbaşkanı iftar Dolmabahçe Sarayı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.