Hakan Ural devlet hakkında sosyal medyada yapılan kötü yorumlara canlı yayında ateş püskürdü

Neler Oluyor Hayatta programında Nur Tuğba Algül ile birlikte sunuculuk yapan 54 yaşındaki dizi ve sinema oyuncusu Hakan Ural sosyal medyadaki yalan haberlere ve nefret, kin dolu söylemlere isyan etti. Canlı yayın sırasında sinirlerine hakim olamayan Ural, devlet ve millet hakkında yapılan kötü yorumlar karşısında adete çileden çıktı. Ural, ''Bunlar bitmeyecek, milletine düşman bir hain ordusu, halkla bir alakaları yok, durmadan sosyal medyadan milletine kin kusuyorlar.'' ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla son dönemde dikkat çeken Hakan Ural, canlı yayında öfke patlaması yaşadı. Hakan Ural, sunuculuğunu üstlendiği Kanal D’de ekrana gelen 'Neler Oluyor Hayatta' programında, sosyal medyada ülke ve devlet hakkında yapılan olumsuz açıklamalara, yorumlara canlı yayında isyan etti. Yalan haberlere, nefret, kin dolu söylemlere ateş püskürdü.

Hakan Ural devlet hakkında sosyal medyada yapılan kötü yorumlara canlı yayında ateş püskürdü

 

''EN BÜYÜK DÜŞMAN TWİTTER'DIR''

Yorumları ile dikkat çeken Hakan Ural, sosyal medyada gerçeği yansıtmayan haberler ile ilgili algı yönetimi yapanlara seslendi.

Sitemini, “En büyük düşman sıralaması yapılsın (bu benim kanaatimdir) sosyal medya ve Twitter'dır. Devamlı bir memleketini hor görme durumu var. Deprem oluyor memleketin suçu var, sel oluyor devletin suçu var, yangınlar çıkıyor, devletin suçu var. Devamlı bir memleketini aşağılama var ama bunların yanında gerçekler de var. Biz bunların yalanlarına cevap vererek yaşıyoruz.” dedi.

Hakan Ural devlet hakkında sosyal medyada yapılan kötü yorumlara canlı yayında ateş püskürdü - Resim : 3

''İYİ BİR ŞEY DEDİKLERİNİ HİÇ DUYDUNUZ MU?''

Tepki dolu sözlerine “Belli bir kitle var, iki yakanız bir araya gelmesin diye, sizin sözde tüm mağduriyetlerinizi satın alıp 'onları savunuyorum' adı altında devletine ve milletine düşmanlar. Adım Hakan, soyadım Ural. Allah'ıma kitabıma, namusuma bunlar düşman. Bir tane hayıra bir yer söylüyorlar mı? Bir tane iyi bir şey dediklerini duydunuz mu? 'Şükürler olsun şöyle de iyi bir şey var' dediklerini duydunuz mu?” diye sordu.

 

''MİLLETİNE DÜŞMAN BİR HAİN ORDUSU''

Açıklamalarına devam eden Ural, “Nefret, kin, aşağılama, yalan asparagas... bunlar bitmeyecek, milletine düşman bir hain ordusu, halkla bir alakaları yok, durmadan sosyal medyadan milletine kin kusuyorlar. Bunların hepsi de lüks içinde. Söylediklerine baksan sokağa çıkmaya korkarsın. Bunlar vatan düşmanı. Böyle bir hain ordusu. 24 saat devletine ve milletine saldırma mecrası. Halka hiçbir alakaları ve duyguları yok. Hatta nefretleri var. 24 saat yemiyor içmiyor, Twitter'dan milletine devletine kin kusuyor. Mesela 'Allah razı olsun terör bitti' diye bir şey duydunuz mu? Duyamazsınız.” sözleriyle isyan etti.

Hakan Ural devlet hakkında sosyal medyada yapılan kötü yorumlara canlı yayında ateş püskürdü - Resim : 5

Hakan Ural devlet hakkında sosyal medyada yapılan kötü yorumlara canlı yayında ateş püskürdü ile ilgili etiketler Hakan Ural Twitter Sosyal Medya Kanal D Nur Tuğba Namlı neler oluyor hayatta

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.