Hakan Ural canlı yayında savcılığa seslendi!

TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programının yorumcusu Hakan Ural, kamera arkasında görev yapan bir çalışanın oturduğu bir mekanda yaşadığı saldırıyı canlı yayında anlattı.

Hakan Ural'ın "Suç duyurusunda bulunuyorum" ifadesi ile anlattığı olaya göre; "Gel Konuşalım" adlı programın kamera arkasında çalışan İrem adlı genç kadın, kız kardeşiyle oturduğu Ortaköy'de bir kafede kendini Avukat olarak tanıtan bir kişinin işletmeciyi çağırarak "Bu kızların şortu çok kısa ben rahatsız oluyorum kaldırım" dediğini, işletme sahibinin "Ne münasebet" diyerek müşteri ile tartışmaya girdiğini ve sonunda polislerin kafeye inceleme yapmaya geldiklerini anlattı.

POLİS: AYAĞA KALK BAKALIM, ŞORTUN NE KADAR KISA

Ural, kafeye gelen polislerin kadınlara “Ayağa kalkın bakalım, şortlarınız ne kadar kısa bakacağız” diyerek kızları ayağa kaldırdığını anlattı.

SAVCILIĞA SESLENDİ

Savcılığa seslenen Ural, hem Avukat hakkında hem de polisler hakkında suç duyurusunda bulundu. “Bu akıllara zarar bir durum, bu hasta ruhlu insanların acil yakalanması lazım” dedi.

Hakan Ural canlı yayında savcılığa seslendi! ile ilgili etiketler Hakan Ural canlı yayın gel konuşalım kısa şort
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.