Hakan Şükür'ün babasına 15 yıl hapis istendi

FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün babası Sermet Şükür'ün yargılandığı davada karar aşamasına gelindi. Sakarya 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada mütalaasını sunan savcı, FETÖ üyeliği ile suçlanan Sermet Şükür'ün "Silahlı terör örgütüne yardım' suçundan 2 yıl 1 aydan, 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

ABD'de firari olarak bulunan Hakan Şükür'ün babası Sermet Şükür'ün FETÖ üyeliği suçlamasıyla yargılandığı Sakarya 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın görülmesine devam edildi.

Tutuksuz yargılanan Sermet Şükür celseye katılmazken, avukatları salonda hazır bulundu.

Cumhuriyet Savcısı, Sermet Şükür'ün FETÖ/PDY'ye yardım suçu işlediğinin anlaşıldığını belirterek, "silahlı terör örgütüne yardım" suçundan 2 yıl 1 aydan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

Sanık avukatları, esas hakkındaki savunmalarını sunmak için süre talep etti. Mahkeme heyeti, sanık ve avukatlarına mütalaayı inceleyip esas hakkındaki savunmalarını hazırlamaları için süre vererek karar duruşmasını 15 Aralık'a erteledi.

Hakan Şükür'ün babasına 15 yıl hapis istendi ile ilgili etiketler Hakan Şükür FETÖ Sermet Şükür Sakarya 4. Ağır Ceza Mahkemesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.