Hakan Şükür Galatasaray'ı da sattı

FETÖ'nün spor yapılanmasının önemli isimlerinden Hakan Şükür ikamet ettiği ABD'den paylaştığı mesaj ile Galatasaray taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Süper Lig'de 23. hafta büyük heyecana sahne oldu. Sonucu merakla beklenen derbide Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek 20 yıl sonra ezeli rakibini Kadıköy'de devirdi.

Galatasaray'ın gollerini 40. dakikada Donk, 80. dakikada penaltıdan Falcao ve 90+7'de Onyekuru kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golünü Max Kruse penaltıdan 21. dakikada buldu.

HAKAN ŞÜKÜR'DEN MESAJ VAR

Karşılaşma sonrası ezeli rekabet sosyal medyaya sıçradı. Özellikle Twitter taraftarlar arasında büyük tartışmalara ve atışmalara sahne oldu.

Twitter'da dev derbiye ilişkin mesaj paylaşan isimlerden birisi de firari FETÖ'cü Hakan Şükür oldu. FETÖ'nün spor yapılanmasının önemli isimlerinden Hakan Şükür ikamet ettiği ABD'den paylaştığı mesaj ile Galatasaray taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Yıllarca sarı-kırmızılı forma altında ter döken ve futbolculuk kariyerini Galatasaray'a borçlu olan Şükür, mesajına "İyi ki varsın Fenerbahçe.." notunu düştü.

Hakan Şükür Galatasaray'ı da sattı

Hakan Şükür Galatasaray'ı da sattı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Hakan Şükür Derbi Kadıköy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.