Hakan Sabancı'nın eski aşkı Aygün Aydın'dan Şeyma Subaşı'na ağza alınmayacak küfür!

Hakan Sabancı ile bir dönem aşk yaşadığını iddia eden oyuncu Aygün Aydın, Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nı topa tuttu. Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile bir dönem yakınlaştığı ve kısa süreli aşk yaşadığı iddia edilen Şeyma Subaşı'na ettiği küfürle ağızları açıkta bıraktı. İşte detaylar...

Sosyetik iş adamı Hakan Sabancı ile ilişiki yaşayıp hamile kaldıktan sonra terk edildiğini öne sürüp mesajlaşmalarını ifşa ederek gündem olan Aygün Aydın son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

Hakan Sabancı'nın eski aşkı Aygün Aydın'dan Şeyma Subaşı'na ağza alınmayacak küfür!

Bir dönem Hakan Sabancı ile aşk yaşadığını iddia eden ve şimdilerde yeni bir aşka yelken açan 27 yaşındaki oyuncu Aygün Aydın, sosyal medya hesabından Şeyma Subaşı'nı hedef aldı. Aydın, Çeşme'de tatil yapan Şeyma Subaşı'nın tatil karelerini görünce adeta çılgına döndü.

ŞOKE EDEN KÜFÜR!


Aygün Aydın, Şeyma Subaşı’nın paylaştığı bir fotoğrafı kendi hesabında paylaştı ve şu notu yazdı: 'Yeni erkek arkadaşımın mekanına kasıtlı gidecek kadar o...pu olmana hiç şaşırmadım yine bildiğimiz gibisin gel kuçu kuçu sana 3-5 kuruş para koklatalım seversin sen.'

Hakan Sabancı'nın eski aşkı Aygün Aydın'dan Şeyma Subaşı'na ağza alınmayacak küfür! - Resim : 2

GÖZLER ŞEYMA SUBAŞI'NA ÇEVRİLDİ

Aygün Aydın, Şeyma Subaşı'nı hedef alan küfürlü paylaşımıyla görenleri hayrete düşürdü. Şeyma Subaşı'nın, Aygün Aydın'ın bu paylaşımı karşısında ne yapacağı ise merak konusu oldu.

Hakan Sabancı'nın eski aşkı Aygün Aydın'dan Şeyma Subaşı'na ağza alınmayacak küfür! - Resim : 3


Daha önce Şeyma Subaşı'nın Hakan Sabancı ile birlikte Bebek'te çekilen görüntüleriyle ilgili Aygün Aydın şu yorumumu yapmıştı: "Şeyma benim eskileri kullanacak kadar düşmüş mü? Sıradakilerini paslarım problem yok. Ha bu arada kendi çocuğuna sahip çıkamayan bir başkasının veledine sahip çıkamaz. Bu da benden minik bir tavsiye."

 

 

Hakan Sabancı'nın eski aşkı Aygün Aydın'dan Şeyma Subaşı'na ağza alınmayacak küfür! ile ilgili etiketler Hakan Sabancı Şeyma Subaşı Sosyal Medya Aygün Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.