Hakan Sabancı'dan hamile kaldığını iddia eden Aygün Aydın'dan bebek paylaşımı

Cemiyet hayatının ünlü çifti Arzu Sabancı ile Ömer Sabancı'nın 30 yaşındaki oğulları genç iş insanı Hakan Sabancı ile ilişki yaşadığını ve birliktelikten hamile kaldığını iddia eden genç oyuncu Aygün Aydın, Instagram hesabından herkesi şoke eden bir paylaşımda bulundu. Aydın "Bilin bakalım bu hangi şerefsizin kızı" notunu düştüğü bir bebek fotoğrafı paylaşarak ağızları açıkta bıraktı.

Kendisinden 4 yaş büyük Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddiasıyla tanınan Aygün Aydın daha önce hamile olduğunu iddia ederek ultrason fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlamıştı. Aydın bir süre sonra ise düşük yaptığını söylemişti. Sosyal medyadan Hakan Sabancı hakkında paylaşımlar yaptığı için üç gün hapis yatan Aydın, yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

Hakan Sabancı'dan hamile kaldığını iddia eden Aygün Aydın'dan bebek paylaşımı

 'BİLİN BAKALIM BU HANGİ ŞEREFSİNİZ KIZI?'

Son olarak Hakan Sabancı hakkında sosyal medyadan mesajlarına ısrarla devam ettiği için bu kez de 17 gün zorlama hapsi cezası çarptırılan oyuncu Aygün Aydın, Instagram hesabı üzerinden bir bebek fotoğrafı paylaşarak, "Bilin bakalım bu hangi şerefsizin kızı? 18 yaşına geldiğinde ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın prensesim" notunu düştü. Aydın, paylaşımı kısa sürede sildi.

 aygün aydın

Fotoğrafı sildikten sonra bir paylaşım daha yapan Aydın, "DNA testine bile lüzum yok gözleri her şeyi anlatıyor resmen. Gözlerini birebir babasından almış" açıklamasını düştüğü ikinci paylaşımla şaşırttı.

Hakan Sabancı'dan hamile kaldığını iddia eden Aygün Aydın'dan bebek paylaşımı

 

 

 

Hakan Sabancı'dan hamile kaldığını iddia eden Aygün Aydın'dan bebek paylaşımı ile ilgili etiketler Hakan Sabancı Sosyal Medya Aygün Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.