Hakan Sabancı yüzünden küsmüşlerdi! Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ile şarkıcı Hadise barıştı

Geçtiğimiz günlerde ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, bir dönem birliktelik yaşadığı Hakan Sabancı ile adının aşk dedikodularına karıştığı şarkıcı Hadise ile arasındaki buzları tamamen eritti. Uzun dönemdir küs olan ikili sonunda barıştı.

Geçtiğimiz Şubat ayında HD Group'un veliahtı iş insanı Kaan Demirağ ile hayatını birleştiren ve günler önce oğlu Cem'i kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Ender-Gülşah Alkoçlar çiftinin 28 yaşındaki kızları Aslışah Alkoçlar, yaklaşık 5 yıldır küs olduğu yakın dostu şarkıcı Hadise ile barıştı.

 

HADİSE'NİN ADI HAKAN SABANCI İLE ANILMIŞTI...

Aslışah Alkoçlar'ın 4 yıl boyunca aşk yaşayıp 2017'de ayrıldığı Hakan Sabancı'nın adının Hadise ile anılması magazin gündeminde günlerce konuşulmuştu. Alkoçlar, o dönem çok konuşulan ancak belgelenmeyen aşk iddialarının ardından dostu Hadise'yi silmişti. Aradan geçen 5 yıldan sonra ikili barış imzaladı.

Hakan Sabancı yüzünden küsmüşlerdi! Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ile şarkıcı Hadise barıştı


ARADAKİ BUZLAR ERİDİ

Son dönemde Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açan Hadise, Instagram'da Aslışah Alkoçlar'ın fotoğrafına yorum yapmış, sosyetik güzelden ise herhangi bir tepki gelmeyince 'barışmak istemiyor' şeklinde yorumlanmıştı.


Çiçeği burnunda anne Aslışah Alkoçlar, kendisine zeytin dalı uzatan Hadise'ye sosyal medyadan karşılık verdi. Instagram'dan yeni fotoğraf karelerini paylaşan Hadise'ye Alkoçlar'ın yaptığı yorum ve kalp emojisi dikkat çekti. Böylelikle bir dönem sıkı dost olan ikili aralarındaki buzların tamamen eridiğini gözler önüne sermiş oldu.

Hakan Sabancı yüzünden küsmüşlerdi! Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ile şarkıcı Hadise barıştı - Resim : 2

Hakan Sabancı yüzünden küsmüşlerdi! Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ile şarkıcı Hadise barıştı - Resim : 3

Hakan Sabancı yüzünden küsmüşlerdi! Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ile şarkıcı Hadise barıştı ile ilgili etiketler Hadise Aslışah Alkoçlar Hakan Sabancı Sosyal Medya Instagram Kaan Demirağ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.