Hakan Sabancı ünlü modelle yakalandı

Cemiyet hayatının ünlü isimleri Arzu Sabancı ile Ömer Sabancı'nın 30 yaşındaki oğulları Hakan Sabancı, aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Oyuncu Aygün Aydın ile yaşadığı olaylı ayrılığın ardından tüm gözlerin çevrildiği İş insanı Hakan Sabancı bu kez 28 yaşındaki Türk model Elif Aksu ile görüntülendi. İkili, Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçını tribünden takip etti.

Beşiktaş, Süper Lig'de yeni sezonun açılış maçında Rizespor'u 3-0 mağlup etti. Müsabakayı takip edenler arasında iş insanı Hakan Sabancı, model Elif Aksu ve Hacı Sabancı'nın nişanlısı Nazlı Kayı da vardı.

HAKAN SABANCI - ELİF AKSU

Hakan Sabancı, son dönemde eski sevgilisi oyuncu Aygün Aydın ile yaşadığı polemiklerle adından sık sık söz ettiriyor... Hakan Sabancı ve Elif Aksu'nun bu yakınlığı, "Yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusunu akıllara getirdi.

HAKAN SABANCI - ELİF AKSU

AYGÜN AYDIN YENİDEN HAPSE ÇARPTIRILMIŞTI

Hakan Sabancı, son olarak Aygün Aydın ile birliktelik yaşamıştı. Sabancı ile Aydın olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Aygün Aydın, Hakan Sabancı'nın mahkemeden aldığı uzaklaştırma kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle yakalanarak 3 gün zorlama hapis yatmıştı.

Hakan Sabancı hakkında sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle verilen 1 aylık uzaklaştırma kararını ihlal edince 3 gün hapis yatan Aydın, bu kez 15 gün hapse çarptırılmıştı.

 HAKAN SABANCI - ELİF AKSU


ELİF AKSU HAKKINDA

Elif Aksu, 1992 yılında dünyaya gelen Türk asıllı Avusturalyalı mankendir. Elif Aksu, 2017 yılında İspanya'nın ünlü tatil merkezi İbiza'da yaptığı bir kazayla tanındı. Aksu, tatile çıktığı İbiza'da sevgilisinin 500 bin Euro'luk Ferrari'si ile kaza yaptı.

Hakan Sabancı ünlü modelle yakalandı ile ilgili etiketler Hacı Sabancı Hakan Sabancı Aygün Aydın elif aksu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.