Hakan Sabancı ile Serenay Aktaş evlenecek mi? Ne karar aldılar?

Hakan Sabancı ile Serenay Aktaş evlenecek mi? İş dünyasının önemli isimlerinden Hakan Sabancı ile televizyonların güzel isimi Serenay Aktaş'ın evlenecekleri iddia ediliyor. İkilinin başbaşa yemek yedikleri ve sonrasında "güzel bir karar aldık" açıklaması sonrasında akıllara evleniyor mu sorularını akıllara getiriyor.İşte Hakan Sabancı ile Serenay Aktaş evlenecek mi? Ne karar aldılar? Merak edilen detaylar haberimizde...

Hakan Sabancı ile Serenay Aktaş evlenecek mi? Objiktiflere yemek yerken görüntülenen Serenay Aktaş ile Hakan Sabancı'nın evlenecekleri iddiası sosyla medyaya bomba gibi düşüyor.Bir dönem yaşadıkları aşk ile gündeme gelen ikili Karaköy'de bir restoranda yemek yerken görüntüleniyor.İkilinin başbaşa yemek yedikleri ve sonrasında "güzel bir karar aldık" açıklaması sonrasında akıllara evleniyor mu sorularını akıllara getiriyor.İşte Hakan Sabancı ile Serenay Aktaş evlenecek mi? Ne karar aldılar? Merak edilen detaylar haberimizde...

Hakan Sabancı ile Serenay Aktaş evlenecek mi? Ne karar aldılar?

Sabancı, adı bir dönem aşk dedikodusuna karıştığı Serenay Aktaş'la Karaköy’de bulunan bir mekanda baş başa yemek yedi. Dört saat sohbet eden çift, çıkarken karşısında gazetecileri görünce yeniden içeri girdi.

Sabancı mekanı kapıdan terk ederken, oyuncu ise arka taraftan taksiye bindi. Hakan Sabancı çıkışta muhabirlere “Her şey gördüğünüz gibi. Güzel bir karar aldık” dedi. Geçen kış çiftin arasında aşk dedikodusu çıkmıştı.

SERENAY AKTAŞ KİMDİR?

Serenay Aktaş, Bakırköy'de doğdu. Oyunculuk alanındaki yeteneğinin yanısıra kendine özgü pek çok dikkat çekici özelliğe sahip Serenay Aktaş aynı zamanda Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi takımlarından 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor görev alan yetenekli bir futbolcudur. Yazı yazmaya da özel bir ilgisi bulunan Serenay Aktaş şiir dili etkisi taşıyan düz yazılarını da ileride yayımlamayı düşünüyor.

Oyunculuk alanında da genç yaşına rağmen kısa zamanda tecrübeler edinmeye başlayan Serenay Aktaş'ın her daim dillendirdiği bir özelliğiyse annesine olan düşkünlüğü ve sevgisi. Tüm bunların yanında halen özellikle oyunculukla ilgili çok yönlü çalışmalarını sürdüren Serenay Aktaş ışıltısı, yeteneği ve güzelliğiyle başarı yolunda emin adımlarla ilerleyişini sürdürmektedir.

Hakan Sabancı ile Serenay Aktaş evlenecek mi? Ne karar aldılar? ile ilgili etiketler Hakan Sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.