Hakan Sabancı ile Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu aşk mı yaşıyor?

Daha önce adı pek çok ünlü isimle anılan ve son zamanlarda kendisinden 4 yaş büyük oyuncu Dilara Akyüksek ile birliktelik yaşadığı konuşulan cemiyet hayatının gözde isimlerinden 30 yaşındaki iş insanı Hakan Sabancı'nın şimdi de Defne Samyeli'nin 19 yaşındaki kızı Derin Talu ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Aşk hayatıyla magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren cemiyet hayatının ünlü çifti Arzu Sabancı ile Ömer Sabancı'nın 30 yaşındaki oğulları genç iş insanı Hakan Sabancı bir kez daha aşk hayatıyla gündem oldu.

Geçtiğimiz hafta Dilara Aksüyek ile birlikte görüntülenen Hakan Sabancı, aşk iddialarını “İkimiz de arkadaşız, aramızda aşk yok” yanıtını vererek yalanlamıştı. Sabancı'nın şimdi de adı kariyerinde değişikliğe giderek sunuculuk ve oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan 49 yaşındaki Türkiye eski güzeli Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu ile aşk iddialarına karıştı.


MERAKLI BAKIŞLARA ALDIRMADAN SAMİMİ BİR ŞEKİLDE EĞLENDİLER

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Hakan Sabancı'nın adı Defne Samyeli'nin 19 yaşındaki kızı Derin Talu’yla anılıyor. İkili geçtiğimiz perşembe akşamı Emirgan’daki Gizli Kalsın adlı mekanda bir araya geldi. Sarmaş dolaş eğlenen ikili, samimiyeti ilerletti ve çevredeki meraklı bakışlara aldırış etmeden dakikalarca öpüştü.

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen 17 yaşındaki küçük kızları Deren Talu ve 25 yaşındaki ablası Deren Talu yaptıkları iddialı ve cesur paylaşımlarıyla magazin gündeminde adlarından sıkça söz ettiriyorlar.

Hakan Sabancı ile Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu aşk mı yaşıyor?

Hakan Sabancı ile Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Hakan Sabancı Deren Talu Defne Samyeli derin talu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.