Hakan Sabancı hakkındaki paylaşımları yüzünden hapis yatmıştı! Aygün Aydın yeniden hapis yatacak

Daha önce sosyal medyadan sevgilisi olduğunu ve hamile kalınca çocuk aldırdığını iddia ettiği sevgilisi Hakan Sabancı aleyhine paylaşımlar yaparak kararı ihlal ettiği için üç gün hapis yatan 26 yaşındaki oyuncu Aygün Aydın, paylaşımlarına devam etti. Mahkeme, mesajlarına ısrarla devam eden Aydın’a bu kez ise 17 gün zorlama hapsi cezası verdi.

Hakan Sabancı ile yaşadığı kısa süreli aşkla gündeme gelen genç oyuncu Aygün Aydın magazin gündeminden düşmüyor. Arzu Sabancı ile Ömer Sabancı'nın 30 yaşındaki oğulları ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinden genç iş insanı Hakan Sabancı’nın kendisi hakkında aldığı uzaklaştırma kararını sosyal medya hesabından mesajlar paylaşarak ihlal ettiği gerekçesiyle iki kez zorlama hapsine çarptırılan Aygün Aydın hakkında bir hapis kararı daha çıktı... Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Aydın, İnfaz Savcılığı'ndaki işlemlerinin ardından polis eşliğinde Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na götürülerek 3 gün hapis yatmıştı. Kısa süreli aşk yaşadığını ve hamile kalınca çocuk aldırdığını iddia ettiği Hakan Sabancı'ya yönelik paylaşımlarına son vermesi gereken Aygün Aydın karara uymayınca yeniden hapis cezasına çarptırıldı.


'CAN GÜVENLİĞİMDEN ENDİŞE DUYUYORUM'

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Hakan Sabancı ile kısa süreli aşk yaşadığını ve hamile kalınca çocuk aldırdığını iddia eden genç oyuncu Aydın, karara itiraz etti ve dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

“Paylaşımda Hakan Sabancı’nın ismi geçmemektedir. Evimin önünde de her gün siyah bir araç duruyor. Can güvenliğimden endişe duyuyor ve kararın kaldırılmasını istiyorum.”

 

'GERÇEKTEN İĞRENÇSİNİZ'

Genç oyuncu hakkında verilen hapis cezası kararının ardından Instagram hesabından açıklama yayınlayarak ''Hakkımda yapılan aslı astarı olmayan hapis ve eskort haberlerine bakıyorum, gerçekten iğrençsiniz'' şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Hakan Sabancı hakkındaki paylaşımları yüzünden hapis yatmıştı! Aygün Aydın yeniden hapis yatacak

 



Hakan Sabancı hakkındaki paylaşımları yüzünden hapis yatmıştı! Aygün Aydın yeniden hapis yatacak ile ilgili etiketler Hakan Sabancı hapis Aygün Aydın hapis cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.