Hakan Sabancı hakkında söyledikleri Aygün Aydın'ın başını yaktı! Yeniden hapse giriyor

Cemiyet hayatının gözde isimlerinden Arzu Sabancı ile Ömer Sabancı'nın 30 yaşındaki oğulları Hakan Sabancı hakkında sosyal medyada paylaşımlar yapan ve uzaklaştırma kararını ihlal eden oyuncu Aygün Aydın, 3 günlük zorlama hapsine çarptırılarak cezaevine gönderilmişti. 26 yaşındaki oyuncu Aygün Aydın, paylaşımlara devam ettiği gerekçesiyle yeniden hapis cezasına çarptırıldı.

Hakan Sabancı ile yazışmalarını ifşa eden Bu Tarz Benim yarışmasıyla adını duyuran ve daha sonra oyunculuğa adım atan Aygün Aydın, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla Sabancı'yı hedef almıştı. Bunun üzerine Hakan Sabancı, Aygün Aydın'a karşı kendisi ve ailesi hakkında konuşmaması için Aile Mahkemesi'ne başvurarak koruma kararı aldırmıştı.

Hakan Sabancı - Aygün Aydın

3 GÜN HAPİS YATMIŞTI...

Hakan Sabancı'ya yönelik paylaşımlarına son vermesi gereken Aygün Aydın, önleyici tedbir kararına uymadı. Sosyal medyadan paylaşımlarına devam eden Aygün Aydın'a üç günlük zorlama hapsi verildi. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Aydın, İnfaz Savcılığı'ndaki işlemlerinin ardından polis eşliğinde Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na götürülerek 3 gün hapis yatmıştı.

Hakan Sabancı - Aygün Aydın


HAPİS SONRASI USLANMADI

Aygün Aydın, cezaevinden çıktıktan sonra Hakan Sabancı'ya yönelik sert ifadeler kullanmıştı.

Aygün yaptığı açıklamada, "Senin kötürüm olduğunu görmeden ölmeyeceğim! Sen beni nasıl o katillerin içine böceklerin içine atıp öldürmeye çalıştıysan, andım olsun seni yerle bir etmeden bu dünyadan göçüp gitmeyeceğim" ifadelerine yer vermişti.

Hakan Sabancı hakkında söyledikleri Aygün Aydın'ın başını yaktı! Yeniden hapse giriyor - Resim : 3


''BENİ HAMİLE BIRAKIRKEN HER ŞEY İYİ HOŞTU''

Sabancı'nın duygularıyla oynadığını iddia eden Aydın, "Duygularımla oynayıp beni hamile bırakırken her şey iyi hoştu. Herkes öğrenince mi rahatsız oldun? Diğer pısırık kızlar gibi oradan kaybolmayıp tüm pisliklerini cümle aleme bildirince mi hapsi uygun gördün. Kalk şimdi haysiyetsiz haysiyetsiz kadın haklarını savun. Hangi yüzle savunacaksan... Daha kendi çocuğuna sahip çıkamamış adam elbette ki avukat ordusuyla saldırıp ailesinin maddi gücünün arkasına saklanacaktır" demişti.

Hakan Sabancı - Aygün Aydın

HAKAN SABANCI'NIN AVUKATLARI HAREKETE GEÇTİ

İş insanı Hakan Sabancı'nın avukatları, Aygün Aydın'ın sosyal medyada müvekkillerine tehdit ve tacize devam ettiğini öne sürdü. Bunun üzerine mahkeme, 2. kez tedbir kararını ihlal eden Aydın'ı bu kez 15 gün hapse çarptırdı.


''BİR DOĞUM GÜNÜ MUTLULUĞUM VARDI...''

15 gün hapse çarptırıldığını öğrendikten sonra Aydın, Instagram hesabının hikaye kısmından ''Bir doğum günüm vardı, onun mutluluğuna bile limon sıktınız ya. Teşekkür ederim sevgili adalet.'' şeklinde paylaşımda bulundu.

Aygün Aydın

Hakan Sabancı hakkında söyledikleri Aygün Aydın'ın başını yaktı! Yeniden hapse giriyor ile ilgili etiketler Hakan Sabancı Sosyal Medya Aygün Aydın hapis cezası zorlama hapis
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.