Hakan Peker'in saplantılı hayranı hakkında mahkemeden flaş karar

Şarkıcı Hakan Peker, sosyal medyada kendisine aşk mesajları atan, karşılık alamadığında küfür ve hakaret içerikli yorumlar yapan takipçisinden şikayetçi olmuştu. Tuğba B. hakkında 13 yıl 11 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmış, platonik aşığın, 480 ayrı hesaptan şarkıcıya mesajlar attığı tespit edilmişti. Mahkeme, sanığın bir sonraki celseye mazeretsiz şekilde katılmaması durumunda yakalama kararı çıkarılarak getirileceğini belirtti.

Hakan Peker, 480 sahte hesap açıp kendisine uyarılarına rağmen mesaj göndermeye devam eden Tuğba B.'den şikayetçi olmuştu.

Hakan Peker'e sosyal medya üzerinden aşk mesajları atan, karşılık alamadığında da hakaret içerikli yorumlar yapan Tuğba B. hakkında 'kişilerin huzur ve sükununu bozma', 'hakaret' ve 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından 13 yıl 11 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Saplantılı hayranı davadan sonra da ünlü şarkıcıya tacizlerinin devam etti.

DURUŞMAYA KATILMAZSA YAKALAMA KARARI ÇIKARILACAK

Sabah Gazetesi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre; İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya Peker'in avukatı katılırken, Tuğba B. katılmadı. Avukat, Peker'in sanık hakkındaki şikayetlerinin devam ettiğini söyledi. Mahkeme, sanığın bir sonraki celseye mazeretsiz şekilde katılmaması durumunda yakalama kararı çıkarılarak getirileceğini belirtti. Duruşma ertelendi.

 

 

 

Hakan Peker'in saplantılı hayranı hakkında mahkemeden flaş karar ile ilgili etiketler Hakan Peker mahkeme dava
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.