Hakan Peker'in oğlunu görenler şoke oldu! Kimse oğlu olduğuna inanmadı

Yıllara meydan okuyan isimlerden 60 yaşındaki ünlü şarkıcı Hakan Peker'in, oğluyla birlikte çekilen bir fotoğraf karesi sosyal medyada olay oldu. Hakan Peker'in oğlu Burak Peker'in paylaştığı fotoğrafa “Oğlu daha büyük duruyor" yorumları yapıldı.

Ünlü şarkıcı Hakan Peker, 60 yaşında olmasına rağmen yıllara meydan okuyor. Ünlü şarkıcı genç görüntüsüyle dikkat çekiyor. Müzik dünyasının yıllara meydan okuyan isimlerinden Hakan Peker, sesi ve görüntüsüyle neredeyse hiç değişmedi.

Hakan Peker'in oğlunu görenler şoke oldu! Kimse oğlu olduğuna inanmadı


Hakan Peker'in oğlu Burak Peker (38), babasıyla çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak Babalar Günü'nü kutladı. Hakan Peker'in oğlu ile fotoğrafı şaşkınlık yarattı.

Hakan Peker

Yıllardan bu yana fit görüntüsü nedeniyle beğeni toplayan Hakan Peker'in yaşına oranla çok genç durması, takipçilerinin dikkatinden de kaçmadı.

"OĞLU DAHA BÜYÜK DURUYOR"

Çok sayıda takipçi, Burak Peker'in paylaşımının altına "Babanız gibi durmuyor, Hakan Bey çok genç", "Oğlu daha büyük duruyor", "Arkadaş gibiler"şeklinde yorumlarda bulundu.

Hakan Peker

Burak Peker, ünlü şarkıcının 1981 yılında yaptığı ilk evliliğinden dünyaya geldi. Baba-oğulun arasındaki yaş farkı ise 22.

Hakan Peker 2012’de nikah masasına oturduğu ikinci eşi Arzu Öztoprak’tan 2018’de boşanmıştı.

Esra Sönmezer'in programına konuk olan şarkıcı Hakan Peker, sosyal medyada tanıştığı biriyle görüştüğünü açıkladı.

2018'de altı yıllık eşi Arzu Öztoprak'tan sessiz sedasız boşanan Hakan Peker, "Sosyal medyada tanışmak, onu reele çevirmek tabii ki zor ama imkânsız da değil. Biraz zaman istiyor. Şu an hâlâ konuşuyoruz" dedi.

60 yaşındaki şarkıcı, "Evlilik olabilir. 'Yalnız kalacağım' diye bir düşüncem yok. Evlenebilirim" ifadelerini kullandı.

Hakan Peker'in oğlunu görenler şoke oldu! Kimse oğlu olduğuna inanmadı ile ilgili etiketler Hakan Peker Babalar Günü Sosyal Medya Instagram Burak Peker
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.