Hakan: Muhafız izleyicilerle buluşuyor!

Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi The Protector (Hakan: Muhafız), 14 Aralık Cuma günü tüm dünyada aynı anda izleyiciyle buluşuyor.

The Protector (Hakan: Muhafız) dizisinin Türkiye saati ile 11.00’de, yaklaşık 45 dakikalık 10 bölümden oluşan birinci sezonun tamamına Netflix platformundan erişim sağlanabilecek.

GÜÇLÜ KADROSU DİKKAT ÇEKİYOR

Fantastik drama severlerin heyecanla beklediği dizinin kadrosunda, ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Yurdaer Okur, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu yer alıyor.

Hakan: Muhafız izleyicilerle buluşuyor!

THE PROTECTOR (HAKAN: MUHAFIZ) KONUSU NEDİR?

Dizide sıradan ve genç Hakan’ın tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesi ve yaşantısının bir anda altüst olarak epik bir maceraya adım atmasını izliyoruz.

Geçmişle geleceğin, doğuyla batının buluştuğu 15 milyonluk İstanbul’da Hakan aslında hikayenin başında Kapalıçarşı’daki bir esnaftan farksız herhangi bir genç. Oysaki çok kısa zamanda doğduğu ve büyüdüğü şehrin gizemli güçlerin tehdidi altında olduğunu öğrenmesiyle onu çok başka bir dünya bekliyor olacak!

Hakan kendisi için çizilmiş kaderine nasıl tepki verecek, kendisi ondan beklenen son muhafız olabilecek mi?

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği fantastik drama türündeki dizinin kadrosunda, ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Yurdaer Okur, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu yer alıyor. The Protector, Türkçe ismiyle Hakan: Muhafız’ın yapımcılığını Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam üstleniyor.

Hakan: Muhafız izleyicilerle buluşuyor! - Resim : 2

Hakan: Muhafız izleyicilerle buluşuyor! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.