Hakan Muhafız fragmanı izle!

Hakan Muhafız fragmanı izle! Türk televizyonlarının yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy'un başrol oynadığı Hakan: Muhafız dizisi Netflix ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Dizinin ilk fragmanı yayınlanırken vatandaşlar da bu videoyu izlemek istiyor ve internette araştırıyor. Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinin ne zaman ve hangi kanalda başlayacağı da bir başka merak konusu. Hakan Muhafız fragmanı izle! Çağatay Ulusoy dizisi fragmanı izle! Hakan Muhafız tanıtım videosu izle! Detaylar haberimizde...

Hakan Muhafız fragmanı izle! Ekranların sevilen ismi Çağatay Ulusoy'un Netflix'te yayınlanacak yeni dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Büyük bir heyecana sebep olan bu gelişmenin ardından vatandaşlar internette dizi ne zaman başlıyor, hangi kanalda gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Biz de bu konuyu sizler için araştırdık ve Hakan: Muhafız dizisinin fragmanını haberimize ekledik. Tüm detaylar haberimizde... Hakan Muhafiz fragmanı izle! Ne zaman başlıyor? Hangi kanalda? Hakan Muhafız tanıtım videosu izle! Çağatay Ulusoy yeni dizisi fragmanı izle! İşte ayrıntılar...

Hakan Muhafız fragmanı izle!

HAKAN: MUHAFIZ DİZİSİ NE ZAMAN HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Herkesin büyük bir merakla beklediği ve The Protector ismi ile tüm dünyada yayınlanacak olan Hakan: Muhafız'a ait ilk fragman ve yayın tarihi, Netflix Türkiye Instagram hesabı üzerinden paylaşıldı. Başrolde Çağatay Ulusoy'un olduğu yapım, yerli dizilerde görmeye alışık olmadığımız bir tür 'süper kahraman' temasıyla izleyicisiyle buluşacak ve senaryoya dair detaylar çok belirgin olmasa da görsel olarak beğenilecek gibi görünüyor.

Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan Muhafız'ın başrolünde Çağatay Ulusoy ve Hazar Ergüçlü var. Fragmanı şimdiden heyecan uyandırmaya başladı. Çekimleri İstanbul'da yapılan The Protector Hakan Muhafız dizisinde Çağatay Ulusoy süper kahraman rolünde. Ona eğitim veren ise Hazar Ergüçlü olduğu görülüyor. Dizi 14 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.

HAKAN MUHAFIZ DİZİSİ KONUSU

Geçen ay ilk tanıtımını paylaşan dizi, ilginç bir kahramanlık öyküsünü merkezine oturtuyor. Netflix'in paylaştığı özet ise şu şekilde: "Hakan'ın sıradan devam eden hayatı, İstanbul'u korumakla yükümlü, gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden altüst olmuştur. Yaşadığı şehir, Ölümsüzler'in tehdidi altındadır. Hakan şehri nasıl koruyacağını hızlıca öğrenmek zorundadır. Ancak, hazırlıksız yakalandığı bu görevi üstlenmeyi reddetmektedir. Hakan, Son Muhafız olarak kaderinin gerektirdiğini yerine getirebilecek mi?" 14 Aralık‘ta ilk sezonun tüm bölümleri yayınlanacak olan dizide Çağatay Ulusoy'a Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Mehmet Kurtuluş ve Okan Yalabık eşlik ediyor.

İstanbul'u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, güçlerinden habersiz bir kahraman olan Hakan'ın mücadelesini izleyeceğimiz yapımın ilk sezonu 10 bölümden oluşacak. Şu an için 2 sezon olarak planlanan dizinin ikinci sezonunun ise 8 bölüm olacağı gelen bilgiler arasında.
Dizinin Eylül ayında yayınlanması planlanıyordu ancak Netflix, çekilen ilk 5 bölümü başarısız bularak yeniden çekilmesini istemişti ve bu yüzden de yayın tarihi ertelenmişti. Yönetmeninde de değişikliğe gidilen dizinin görsel efektlerini ise dünyaca ünlü şirket Gradient Effects hazırlıyor. Bu da görsel anlamda beklentiyi yükseltiyor. Diziye dünyadan gelecek tepkiler de şimdiden merak konusu ancak bunu görebilmek için bir ay daha beklememiz gerekecek.

HAKAN: MUHAFIZ FRAGMANI İZLE!

ÇAĞATAY ULUSOY

Çağatay Ulusoy (d. 23 Eylül 1990, İstanbul), Türk model, dizi ve sinema oyuncusudur.

Biyografi
2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

Ayrıca, haftada iki kez Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk dersi almaktadır.

İlk rolü 2011'de Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan Eve Düşen Yıldırım dizisine konuk oyunculuk yapmıştır. Yine Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır. Başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın Adını Feriha Koydum'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi 3.sezonda Adını Feriha Koydum:Emir'in Yolu adıyla sezona ekibe yeni dahil olan oyuncularla başlamıştır. Başrol Çağatay Ulusoy'un partnerlerinden biri Zeynep Çamcı olmuştur. Birkaç bölüm başarıyla devam eden dizi düşen reytingler ve gelen eleştiriler nedeniyle yine isim değiştirip sadece Emir'in Yolu adıyla yayın hayatına devam etmiştir. Bu defa dizinin Adını Feriha Koydum dizisi ile bir bağlantısı kalmamış ve konu tamamen değişmiştir. Çağatay Ulusoy'un Emir'in Yolu'ndaki partneri Eve Düşen Yıldırım dizisi ile tanınan Gizem Karaca olmuştur. Bu dizide birkaç bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırılmıştır. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmıştır. Bu ünlü isimlerden bazıları Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün, Cemal Hünal, Cenk Eren, Selen Seyven ve Çağatay Ulusoy 'un menajeri Selin Borankay'dır. Cenk Eren ile Cemal Hünal aynı gün serbest bırakılmıştır. 26 Ocakta ise Selen Seyven serbest bırakılmıştır. 28 Ocak 2013 te adliyeye sevk edilen 35 kişiden Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün ile beraber 15 kişi serbest bırakılmıştır.

Ay Yapım'ın yaptığı, senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı ve 2013 yılının Eylül ayında Star TV'de yayınlanmış olan ünlü Amerikan dizisi The O.C'nin yerli uyarlaması Medcezir dizisinde başrol oynayarak ününü arttırmıştır. Dizide Çağatay Ulusoy'a Serenay Sarıkaya eşlik etmiştir. En son Leyla Lydia Tuğutlu ile Delibal adlı filmde rol almıştır. 2016'da Colin's markasının reklam yüzü olan Ulusoy Bize Uyar adlı reklam filminde Victoria Secret mankenlerinden Taylor Marie Hill ile birlikte yer almıştır. Yapımcılığı Ay Yapım'ın yaptığı, Show TV'de yayınlanan İçerde dizisinde Sarp Yılmaz karakterini canlandırmaktadır. Şimdilerde Netflix'te yayınlanacak olan ilk türk dizisi "The Protector" dizisinde oynayacağı Hakan rolüne hazırlanmaktadır.

NETFLIX

Netflix Inc., film-dizi yapımcılığı ve dağıtımı alanında iştigal eden Amerika kökenli kuruluş. 1997 yılında Kaliforniya'da Reed Hastings ve Marc Randolph tarafından kuruldu. İnternet üzerinden gerçek zamanlı veri akışı ve video-on-demand ile posta yoluyla DVD dağıtımı alanlarında uzmanlaştı. Adı, İngilizce internet anlamına gelen "net" ve Amerika'da günlük konuşma dilinde "filmler" anlamına gelen "flicks" kelimesinden türetildi.

Netflix’in ilk iş modeli DVD satışı ve kiralama üzerineydi. Ancak şirketin kuruluşundan yaklaşık bir yıl sonra Hastings, posta yoluyla DVD kiralamaya odaklanmak üzere DVD satışlarını durdurdu. 2007’de Netflix, akışkan medya aracılığıyla internet üzerinden film izleme olanağı sunarak iş alanını genişletti. 2010’da Kanada’ya açıldı ve zaman içinde veri akışı servisi büyümeye devam etti. Ocak 2016 itibariyle Netflix 190’dan fazla ülkede hizmet vermektedir.

Netflix, 2013’te House of Cards adlı ilk dizisiyle içerik üretmeye de başladı. O günden bu yana film ve televizyon dizisi üretimlerini hızla artırdı. Şirket, 2016’da 126 orijinal dizi ve film yayımladı. Bu rakam, ücretli Amerikan televizyon kanallarının tümünün daha fazladır.

Temmuz 2017 itibarıyla Netflix’in 51,92 milyonu ABD’de olmak üzere dünya çapında 103,95 milyon abonesi bulunmaktadır.

2009 yılında 10 milyon abone sayısına ulaşmıştır.
2011 Nisan ayında ABD'de 23 milyon, dünya çapında ise 26 milyon abone sayısına ulaşmıştır ve elde ettiği toplam dijital gelir 1,5 milyar dolar olmuştur.
2014 yılının ikinci çeyreği verilerine göre küresel olarak 50 milyondan fazla aboneye sahiptir.

2015 Ocak verileri itibarıyla, ABD'deki abone sayısı 39 milyona, küresel abone sayısı da 57 milyona ulaşmıştır. Aynı yılın Ekim itibarı ile 70 milyon aboneye sahiptir.
2016 Ocak verileri itibarıyla küresel abone sayısı da 75 milyona ulaşmıştır. Elde ettiği toplam dijital gelir 2.7 milyar dolardır.
2017 Ocak verilerine göre ABD`de 50 milyon, dünyada 98 milyondan fazla abone sayısına ulaşmıştır.

Netflix, 29 Ağustos 1997'de, Scotts Valley, Kaliforniya'da, Marc Randolph ve Reed Hastings tarafından kuruldu. Marc Randolph ve Reed Hastings, Reed Hastings'in şirketi olan Pure Atria Corporation'da pazarlama müdürü olarak çalışırken tanıştılar. Ayrıca Randolph, e-postayla sipariş şirketi olan MicroWarehouse'un kurucularındandı ve daha sonra Borland International'da pazarlama başkan yardımcısı olarak çalıştı. Bilgisayar bilimcisi ve matematikçi olan Hastings, Pure Atria'yı Rational Software Corporation'a 1997'de 700 milyon $ karşılığında satarak, Silikon Vadisi tarihinin en yüksek satışını yapmış oldu. Hastings ve Randolph, hükümetin birleşmeyi onaylamasını beklerken, Netflix fikri ortaya çıktı.

Reed Hastings, Randolph'un annesi ve Integrity QA kurucusu Steve Kahn'dan, Netflix için 2.5 milyon dolarlık başlangıç ​​yatırımı aldı. Randolph, yeni e-ticaret şirketi Amazon'ı beğendi ve benzer bir model kullanmak istedi fakat VHS kasetlerinin stoklamak için pahalı, postalamak için çok hassas olmalarından dolayı vazgeçtiler. 1997'de sadece birkaç pazarda satışa sunulan DVD'leri duyduklarında, Hastings'in Santa Cruz'taki evine posta ile kompakt bir disk göndererek test ettiler, disk bozulmadan geldiğinde DVD satış ve kiralama konseptini kullanmaya karar vererek 16 milyar dolarlık yatırım ile sektöre girdiler. 14 Nisan 1998'de satış yapmaya başladığında, sadece 30 çalışanı ve 925 DVD'si vardı.

Üyelik ücreti, Blockbuster alım teklifi, büyüme başlangıcı
Netflix, Eylül 1999'da aylık abonelik konseptini tanıttı ve sonra tek kiralık modeli 2000 başında bıraktı. O tarihten bu yana şirket, son ödeme tarihleri, gecikme ücretleri, nakliye ve taşıma ücretleri olmaksızın sabit ücretli sınırsız kira iş modeli ile adını duyurmuştur.


Blockbuster tarafından 2000'de 50 milyon dolar karşılığında satın alınmak istendi ancak Netflix, teklifi kabul etmedi. Netflix, 29 Mayıs 2002'de hisse başına 15.00 ABD Doları bedelle 5.5 milyon hisse senedi satarak halka arzını başlattı. 14 Haziran 2002'de şirket aynı fiyata 825.000 adet hisse daha sattı. Netflix, ilk birkaç yıl boyunca önemli kayıplar yaşadıktan sonra, 2003 yılında ilk kârını açıkladı ve 272 milyon ABD doları gelirle 6.5 milyon ABD doları kar elde etti.

Hakan Muhafız fragmanı izle! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.