Hakan Muhafız 2.sezon 1.bölüm izle! İşte yeni bölüm!

Hakan Muhafız 2.sezon 1.bölüm izle! Başrolünde Çağatay Ulusoy'un oynadığı Hakan Muhafız'ın ilk sezonu geçen sene izleyicilerle buluştu. Netflix'in ilk Türk yapımı olan Hakan Muhafız büyük beğeni toplandı. Sevilen dizinin ikinci sezonu başladı. İşte Hakan Muhafız 2.sezon 1.bölüm izle! Detaylar haberimizde...

Hakan Muhafız 2.sezon 1.bölüm izle! Netflix'in ilk Türk dizisi olan Hakan Muhafız ilk sezonu ile izleyicilerin beğenisini topladı. Dizinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Okan Yalabık gibi başarılı oyuncular yer alıyor. İşte Hakan Muhafız 2.sezon 1.bölümü! Merak edilen detaylar haberimizde...

HAKAN: MUHAFIZ KONUSU NEDİR?

Dizide izleyiciler mütevazı bir hayatı olan Hakan'ın hem İstanbul'un hem de kendi kaderini sonsuza dek değiştirecek, bugün olması gereken kahraman olma yolundaki macerasına tanıklık edecek. Dizinin kadrosunda ayrıca Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu yer alıyor.

'Hakan: Muhafız'ın yapımcılığını, Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam üstleniyor.

Hakan Muhafız, Netflix'te izleyiciler ile buluşuyor. Hakan Muhafız'ı izlemek isteyenlerin Netflix üyeliği bulunması gerekiyor.

Hakan Muhafız 2.sezon 1.bölüm izle! İşte yeni bölüm!

HAKAN MUHAFIZ 1.SEZON OYUNCULARI KİMLERDİR?

 

HAKAN DEMİR - ÇAĞATAY ULUSOY

ZEYNEP - HAZAR ERGÜÇLÜ

LEYLA SANCAK - AYÇA AYŞİN TURAN

FAYSAL ERDEM - OKAN YALABIK

MAZHAR DRAGHUSA - MEHMET KURTULUŞ

KEMAL - YURDAER OKUR

 

 

Hakan Muhafız 2.sezon 1.bölüm izle! İşte yeni bölüm! ile ilgili etiketler Hakan: Muhafız
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.