Hakan Kutlu: Puan kötü değil ama kazanabilirdik, galibiyete yakın olan taraf bizdik

Beşiktaş'la 1-1 berabere kalarak puanını 11'e yükselten 19. sıradaki Kasımpaşa'da galibiyeti kaçırmanın üzüntüsü yaşanıyor... Teknik direktör Hakan Kutlu, "Beşiktaş'ın sorunları vardı. Çıkış maçı olarak görüyorlardı. Biz de üç puan alıp dipten kurtulmak istiyorduk. İyi bir maç çıkardık. Puan kötü değil ama kazanabilirdik. Kazanmaya yakın olan taraf bizdik" dedi.

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş'ı ağırlayan Kasımpaşa, 84'te Can Bozok'un attığı golle 1 puanı kurtardı. Haftaya 19. sırada giren İstanbul'un Lacivert-Beyazlı ekibinde teknik direktör Hakan Kutlu, "Kazanmaya yakın olan taraf bizdik" dedi.

Takımın başına 11. haftada geçen ve 5 maçta 5 puan toplayan Hakan Kutlu, şunları söyledi:

''Öncelikle Türk futbolunun önemli isimlerinden olan Cemal Aydın'ın kalp krizi geçirdiğini öğrendik, geçmiş olsun diyelim. Göreve geldiğimiz ilk günden beri üzerine koyarak devam ediyoruz.  Beşiktaş'ın sorunları vardı. Çıkış maçı olarak görüyorlardı. Biz de üç puan alıp dipten kurtulmak istiyorduk. İyi bir maç çıkardık. Puan kötü değil ama kazanabilirdik. Kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Maçın hakemini tebrik ederim, sonuca etki edecek bir hata yapmadı. Bir takımın reaksiyon göstermesi kolay değil. Kötü giden bir takımı düzeltmek zor bir şey. Sergen hoca da aynısını yaşıyor, biz de. İki takımı da tebrik ediyorum. 1 puan bu maç için kötü değil bizim için."

Hakan Kutlu: Puan kötü değil ama kazanabilirdik, galibiyete yakın olan taraf bizdik ile ilgili etiketler Kasımpaşa Beşiktaş Hakan Kutlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.