Hakan Kutlu neyi değiştirdi? Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü kanamayı durdurdu

Hakan Kutlu: "Biraz öz güven gerekiyordu, onu vermeye çalıştık. Biraz da oyun, rakip ve yapılan hatalarla ilgili konuştuk. Bu hataları yapmadıkları zaman kalitelerinin ortaya çıkacağını söyledik. Onlar da gerekeni yaptılar."

Süper Lig'in 11. haftasında Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Kasımpaşa, hem 8 maçlık galibiyet hasretine son verdi hem de yeni teknik direktörü Hakan Kutlu yönetiminde çıktığı ilk maçta 3 puan sevinci yaşadı.

Maçın basın toplantısında konuşan Kutlu, galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Uzun zamandır kazanamayan bir takım vardı ancak bunun yanında kaliteli ve karakterli oyunculara sahiptik. İlk yarı bizim adımıza biraz sıkıntılı geçti. Malatyaspor biraz daha iyi göründü. 2. yarıda, golden sonra oyuncular çok önemli işler yaptı. Kaliteli bir oyuncu grubu var. Bulundukları yeri hak etmiyorlardı. Bu kötü durumdan bu kaliteli oyuncular sayesinde bir galibiyetle çıkılacağını biliyorduk. Şimdi çok çalışacağız. Önümüzde çok önemli maçlar var. Bir an önce kendimizi yukarılara atmamız gerekiyor. Çok önemli bir galibiyetti bizim adımıza. İnşallah devamını getirmeye çalışacağız."

"BİRAZ ÖZGÜVEN GEREKİYORDU" 

Lacivert-beyazlı takımın başında ilk maçına çıkan Kutlu, hafta içinde oyuncularıyla birçok toplantı yaptığını anlatarak, "Biraz öz güven gerekiyordu, onu vermeye çalıştık. Biraz da oyun, rakip ve yapılan hatalarla ilgili konuştuk. Bu hataları yapmadıkları zaman kalitelerinin ortaya çıkacağını söyledik. Onlar da gerekeni yaptılar." ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa'nın teklifini kabul etmesindeki en önemli faktörün kadro kalitesi olduğunu vurgulayan Kutlu, ilk hedeflerinin ligde tehlikeli bölgenin üstüne çıkmak olduğunu dile getirdi.

Hakan Kutlu neyi değiştirdi? Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü kanamayı durdurdu

SUMUDİCA İDDİALARA CEVAP VERMEDİ

Yeni Malatyaspor'un başında 2'de 2 yapan ve Kasımpaşa karşısında ilk yenilgisini tadan Rumen teknik direktör Marius Sumudica ise eski tercümanının iddialarına cevap vermedi.

Sumudica, daha önce görev yaptığı takımlarda kendisinin tercümanlığını yapan Oğuzhan Erdoğmuş’un hakkındaki, "Gazetecilere rüşvet veriyordu. Türkiye hakkında ise kameralar önünde iyi konuşup, kameralar yokken hakaret ediyordu" gibi iddialarıyla ilgili olarak, “Bu konularla ilgili konuşmak istemiyorum. Burada futbol konuşmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

Maçta oyun anlamında ciddi bir sıkıntıları olmadığını da sözlerine ekleyen Sumudica, “İlk yarıda takım iyiydi ama sonrasında kornerden yediğimiz gol sonrasında takımda moral düşüşü oldu. Burada 3. haftam. Sistemsel anlamda değişiklik yapmam gerekiyordu ama henüz bunu yapmak kolay değil. Bazen kazanırsınız, bazen kaybedersiniz ama benim için kolay değil bazı değişiklikleri hemen yapmak” dedi. 

Hakan Kutlu neyi değiştirdi? Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü kanamayı durdurdu ile ilgili etiketler Kasımpaşa Gaziantep FK Hakan Kutlu Marius Sumudica
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.