Hakan Kutlu Beşiktaşlılara verdi veriştirdi

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Beşiktaş maçında hakemin baskı altına alındığını söyleyerek siyah-beyazlı yöneticilere

Beşiktaş'a kendi evinde yenilerek taraftarını üzen Kayserispor cephesinde teknik direktör Hakan Kutlu Beşiktaş camiasından dertliydi. Genç teknik adam siyah-beyazlı taraftarlara, yöneticilere ve yorumculara hakemi baskı altına aldıkları için sitem etti. İşte Hakan Kutlu'nun maç sonu Lig TV'ye verdiği demeçteki o sözleri:

"Toplum olarak büyük bir yozlaşma içerisindeyiz. Haklı haksız farketmiyor, biz kazanalım yeter mantığıyla ilerliyoruz. Hüseyin Göçek bizim maça atandığından beri gerek Beşiktaş taraftarı, gerek Beşiktaş yönetimi gerek Beşiktaş'ın televizyonundaki yorumcuları sürekli bakalım hakem Beşiktaş maçında ne yapacak, ne edecek diye baskı altına alıyorlar adamcağızı. Türkiye'de hakem olmak çok zor. Ona da hak veriyorum eleştirmek istemiyorum. Güvendiğimiz beğendiğimiz bir hakem. Baskı altında işleri çok zor. Atması gereken oyuncular vardı, göstermesi gereken kartlar vardı. Ne yazık ki ne olursa olsun bizim olsun düşüncesindeyiz. Yapacak bir şey yok. Oyuncularıma teşekkür ediyorum."

Hakan Kutlu Beşiktaşlılara verdi veriştirdi ile ilgili etiketler Beşiktaş Kayserispor Hakan Kutlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.