Hakan Keleş: Takımımız oturacak ve fikstür de bize dönecek

Hakan Keleş: "İlk yarı 22 puan aldık. İkinci yarıda da bu seviyede puan alabilirsek hedeflediğimiz yere gelmiş oluruz. İlk yarı kötü başlamamıza rağmen 22 puan toplamıştık. Takımımız oturacak ve fikstür de bize dönecek. Ondan sonra 42-45 barajını geçersek bizim için iyi olacak. Uzun süre sonra yeniden yer aldığımız bu ligde ilk senemizde düşmek istemiyoruz."

Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, uzun bir süre sonra yeniden yer aldıkları ligdeki ilk senelerinde küme düşmek istemediklerini söyledi.

Keleş, ligin 25. haftasında 12 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edeceklerini anımsattı.

Rakiplerine ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmada kaybettiklerini hatırlatan Keleş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fenerbahçe ile ilk yarı deplasmanda oynadık. Orada bir penaltı kaçırdık, 2-1 kaybettik. Ama o zaman takımımız hazır değildi. Tabii Fenerbahçe'nin de bir gidişatı var, onlar da çok iyi durumda değil. Biz de bundan faydalanmak istiyoruz. Bizim de acil puanlara ihtiyacımız var. Çünkü alt tarafla puan farkı kapandı. Bir an önce biz de 3 puanı kazanmak istiyoruz."

Keleş, zorlu maç öncesi eksiklikleri giderdiklerini, kadrolarına da takviyeler yaptıklarını aktararak, "Seyircimizin de desteğiyle kazanmak istiyoruz. Çünkü puanlara ihtiyacımız var. Üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Tek isteğimiz iyi oyunla Fenerbahçe maçında galip gelebilmek." diye konuştu.

"TAKIMIMIZ OTURACAK VE FİKSTÜR DE BİZE DÖNECEK"

Kalan 14 haftada iyi sonuçlar almak için sonuna kadar mücadele edeceklerini vurgulayan Keleş, hedeflerinin 40 puan barajını geçmek olduğunu dile getirdi.

Keleş, şunları kaydetti:

"İlk yarı 22 puan aldık. İkinci yarıda da bu seviyede puan alabilirsek hedeflediğimiz yere gelmiş oluruz. İlk yarı kötü başlamamıza rağmen 22 puan toplamıştık. Takımımız oturacak ve fikstür de bize dönecek. Ondan sonra 42-45 barajını geçersek bizim için iyi olacak. Uzun süre sonra yeniden yer aldığımız bu ligde ilk senemizde düşmek istemiyoruz."

ARA TRANSFERDE 2 İMZA... 

Giresunspor'da kulüp basın sözcüsü Halil İbrahim Önal, transfer sürecini kulübün yapısı ve finansal açıdan en iyi şekilde değerlendirerek tamamladıklarını bildirdi.

İki oyuncu transfer ettiklerini aktaran Önal, "Yaklaşık bir aydır yoğun uğraş ve çaba sonucu transfer tahtasını açtık, akabinde de süreci oyun kurucu 10 numara Chiquinho ve Fenerbahçe'nin genç ve yetenekli kanat oyuncusu Muhammed ile tamamladık." ifadesini kullandı.

Kulübün finansal durumunu göz önünde bulundurarak kadroya yeni santrfor dahil etmediklerini belirten Önal, oyuncu almış olmak için transfer yapmak yerine orta alan ve kanat pozisyonlarına yaptıkları transferlerle mevcut 3 santrfor futbolcuyu rahatlattıklarını kaydetti.

Önal, Giresunspor'un çok güçlü, inançlı ve istikrarlı bir takım olduğunu aktararak, şöyle devam etti:

"Biz takımımıza ve santrfordaki 3 oyuncumuza zaten çok güveniyorduk. Mağlubiyetler yaşadık, evet ama hiçbir maçımızda sahadaki oyun üstünlüğümüzü rakibe bırakmadık. Ligin defans kurgusu en başarılı takımlarından birisiyiz. Giresunspor yönetimi olarak teknik heyetimizin görüşü doğrultusunda eksik ve takviye gereken bölgelere en doğru ve en iktisatlı transferleri gerçekleştirdik. Bu transfer sürecinin takımımıza ve Giresun'umuza hayırlı olmasını diliyor, taraftarımızın desteği ile zorlu Süper Lig mücadelemizi hedeflediğimiz noktada tamamlamak istiyoruz."

Fenerbahçe maçında taraftarları tribünleri doldurmaya ve takımlarını desteklemeye davet eden Önal, "Zaman Giresunspor'un yanında ve destek olma zamanı, gün birlik ve beraberlik günüdür. Her zaman iyi günde ve kötü günde takımından desteğini esirgemeyen büyük Giresunspor taraftarını Çotanak Spor Kompleksi tribünlerinde tek yürek olmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 
Hakan Keleş: Takımımız oturacak ve fikstür de bize dönecek ile ilgili etiketler Hakan Keleş giresunspor Halil İbrahim Önal Chiquinho Muhammed Gümüşkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.