Hakan Keleş: İnanılmaz bir oyun oturtttuk. Bu galibiyetle beraber bir çıkışa geçmek istiyoruz

Giresunspor'u 44 yıl sonra Süper Lig'e çıkaran teknik direktör Hakan Keleş, ilk 3 puan sevinci için 8 maç bekledi... Her geçen hafta gelişen bir oyun oynadıklarını ısrarla belirten başarılı çalıştırıcı, "Galibiyet bizim için iyi bir moral oldu. Bu galibiyetle beraber bir çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Giresunspor 44 yıl sonra yükseldiği Süper Lig'deki ilk galibiyetini 8. haftada Göztepe deplasmanında aldı. Teknik direktör Hakan Keleş, maçın basın toplantısında şunları söyledi:

"Önceki haftalarda inanılmaz bir oyun oturtmuştuk. Bugün biraz bunun altında kaldık ama girdiğimiz pozisyonlar var. Daha da rahat kazanabilirdik ama sonuçta kazanmak güzel. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Şimdi milli ara var. Onu süreci iyi değerlendireceğiz. Galibiyet bizim için iyi bir moral oldu. Bu galibiyetle beraber bir çıkışa geçmek istiyoruz."

Maça damgasını vuran kaleci Okan Kocuk ise "Takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim inanılmaz yardımcı oldular. 7 haftadır iyi oynuyorduk ama o topu içeri sokamıyorduk. Bugün çok iyi oynamadık ama mücadele vardı. Galbiiyetler gelmedikçe stres artıyor. Camiamıza haıyrlı olsun, galibiyetlerimiz devam edecek. Penaltıyı krutardım, şutu çıkardım işimiy yaptım takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

 

Hakan Keleş: İnanılmaz bir oyun oturtttuk. Bu galibiyetle beraber bir çıkışa geçmek istiyoruz

GÖZTEPE'DE KAYGI BÜYÜK

Yeni hocası Nestor El Maestro yönetiminde üst üste 4. yenilgisini alan Göztepe'de tribünler maçın ardından "Yönetim bu takım senin eserin" diyerek tepkilerini gösterdi.

"Bu oyunumuzla nasıl mağlup olduk, gerçekten anlamak güç" diyen Sırp teknik adam ise bir gazetecinin, takımla veya kendisiyle ilgili radikal bir karar alıp almayacağı sorusu üzerine şunları söyledi:

"Radikal kelimesini kullanmayı sevmem çünkü biraz göreceli bir kavram. Belki bana göre radikal olan size göre radikal olmayabilir veya tam tersi. Bu süreci tabii ki sadece son maçı değil, tüm karşılaşmalarımızı göz önüne bulundurarak analiz etmemiz gerekiyor. Sadece benim burada geçirdiğim 20 günü değil, bunun öncesini de analiz etmemiz gerekiyor. Oyunumuza bakarsanız bireysel olarak iyi değiliz, eksiklerimiz var. Takım olarak da aynı şekilde iyi olduğumuzu söyleyemeyeceğim. Her maçta gol yiyoruz ama gol atamıyoruz. Bu anlamda çok büyük bir sorunumuz var. Başka sıkıntılar var. Bu süreçte tabii ki çok ciddi ve büyük değişiklikler yapacağım ama buna radikal değişiklik demeyelim."

Hakan Keleş: İnanılmaz bir oyun oturtttuk. Bu galibiyetle beraber bir çıkışa geçmek istiyoruz ile ilgili etiketler Göztepe Hakan Keleş giresunspor Nestor El Maestro
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.