Hakan Keleş: Bugünden sonra bir şanssızlığın olduğuna yüzde yüz eminim

Hakan Keleş: "Bugünden sonra bir şanssızlığın olduğuna yüzde yüz eminim. Futbolun çok şans olduğunu düşünmem. Ama bugünden sonra bu kadar gol kaçmaz dedirtecek şekilde oldu. İyi bir takım kurduk. Günden güne oturdu her şey. Güzel de bir oyun var. Oyuncuların emeğine üzülüyorum. Bu kadar emek sarf ediyorlar. İnşallah düzelir diye düşünüyorum."

Giresunspor, Süper Lig'in 7. haftasında evinde Kayserispor'la 1-1 berabere kaldı. Yeşil-Beyazlı Karadeniz ekibi, beklediği 3 puana bu hafta da ulaşamadı ve 7 maçta 2 puanda kaldı. Teknik direktör Hakan Keleş "Futbolun pek şans olduğunu düşünmem ama bugünden sonra bir şanssızlığın olduğuna yüzde yüz eminim" dedi.

Maçın basın toplantısında konuşan Keleş, şunları söyledi:
"3 puanı çok istiyorduk. Maç öncesi inanılmaz ihtiyacımız vardı. Oyun olarak hak ettiğimizi de düşünüyorum. Net pozisyonlar var. 5-6 tane pozisyon ve VAR’dan dönen golümüz var. Oyuncularımız inanılmaz emek sarf ettiler. Onlara teşekkür ediyorum. Yani söyleyecek bir söz de bulamıyorum. Ama geliştirdiğimiz oyun bugün zirve yaptı. Müthiş bir oyun vardı. Rakibimize fazla pozisyon vermedik. 1-2 şut haricinde. Duran toptan yediğimiz gole rağmen müthiş bir arzu ile oynadık ama sonuca yansıtamadık."

 "OYUNCULARIN EMEĞİNE ÜZÜLÜYORUM"

"Bugünden sonra bir şanssızlığın olduğuna yüzde yüz eminim. Futbolun çok şans olduğunu düşünmem. Ama bugünden sonra bu kadar gol kaçmaz dedirtecek şekilde oldu. İyi bir takım kurduk. Günden güne oturdu her şey. Güzel bir oyun var. Oyuncuların emeğine üzülüyorum. Bu kadar emek sarf ediyorlar. İnşallah düzelir diye düşünüyorum."

 

Hakan Keleş: Bugünden sonra bir şanssızlığın olduğuna yüzde yüz eminim

"GİRESUN OYNADIĞI FUTBOLUN KARŞILIĞINI ALAMIYOR"

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise "Rakibimizin ligdeki sıralaması ve bizimde farklı bir skorla galip geldiğimiz maçtan sonra buradaki karşılaşma stratejik anlamda ve zihinsel anlamda zor bir karşılaşma. Çünkü Giresunspor’un bundan önceki oynadığı maçlarda da zaman zaman oynadığı ve vermiş olduğu mücadelenin karşılığını alamamış. Rakibimizin de var birkaç pozisyonu. Dolayısıyla zor bir maçtı. Hatayspor deplasmanı, içerde oynadığımız Galatasaray ve Giresunspor deplasmanı. Yani 2’si deplasman 3 maçtan 4 puan alarak çıktık. Bizimle birlikte oynamış olduğumuz 5 maçta 11 puan alan bir takım var. Bu istatistiği devam ettirdiğimizde iyi şeyler görebiliriz. Ama oynadığımız bu tür maçlardan da ders almak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Hakan Keleş: Bugünden sonra bir şanssızlığın olduğuna yüzde yüz eminim ile ilgili etiketler Kayserispor giresunspor Hakan Keleş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.