Hakan Keleş: 3 puan iyi ama önümüzde Gaziantep maçı var

Hakan Keleş: "İki hafta inanılmaz rakiplerimizle oynadık ve 6 puan çıkarttık. Bizim için bu durum çok iyi. Böyle bir deplasmandan 3 puanla dönmek çok iyi ama önümüzde Gaziantep maçı var. Çok önem arz ediyor. Onu da kazandığımız zaman hedeflerimizin doğrultusunda ilerleyeceğiz. Rizespor’a da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum."

Süper Lig'in 28. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olan ve 1-0 geriye düştüğü 1-2 kazanan Giresunspor, kümede kalma savaşında kritik bir eşiği atladı. Direkt rakibi olan Rize'yle puan farkını 9'a yükselten Yeşil-Beyazlılar üst üste 2. galibiyetini aldı.

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, maç sonu basın toplantısında rakipleri ile arasındaki puan farkını yükselterek düşme potasından uzaklaştıklarını dile getirdi.

Keleş, şunları söyledi:

"İki hafta inanılmaz rakiplerimizle oynadık ve 6 puan çıkarttık. Bizim için bu durum çok iyi. Maça iyi başladığımızı düşünüyorum ama duran toptan yediğimiz gol biraz bizi sıkıntıya soktu. Ama ikinci devrenin başlangıcıyla kazandığımız 2 golle 2-1 öne geçtik. Sonlara doğru rakibin uzun toplara biraz baskı etmemize rağmen sonuç almasını bildik. Oyuncuların performansından memnunum. Böyle bir deplasmandan 3 puanla dönmek çok iyi ama önümüzde Gaziantep maçı var. Çok önem arz ediyor. Onu da kazandığımız zaman hedeflerimizin doğrultusunda ilerleyeceğiz. Rizespor’a da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Onlar da mücadele ettiler. Kazanmak istediler ama biz daha yakın taraftık. Kazandığımız için mutluyuz. Onlara da başarılar diliyoruz."

 

BÜLENT KORKMAZ: KORKMADAN DEVAM ETMEMİZ GEREKİR

Çaykur Rizespor'un başında 2'de 0 yapan teknik direktör Bülent Korkmaz ise şöyle konuştu:

"İlk 25, 30 dakika güzel oynadık ama ondan sonra maalesef golü attıktan sonra bir geri çekilme yaşadık. O galibiyeti koruma içgüdüsü ile beraber bireysel hatalardan da gol yiyince kaybettik. Oyunculara da söyledim, güçlü olmak lazım, cesaretli olmak lazım ve inanmak gerekir. Hırslanma olarak, herkesin böyle yapması gerekir. Bu süreçleri ben yaşadım. Çok iyi biliyorum ama nasıl içeride kaybediyorsak, dışarıda kazanmamız gerekir. Tabi ki maç kaybedeceğiz ama böyle kaybetmemiz gerekir. Dolayısıyla Kasımpaşa maçı ve diğer maçlar bizim için daha düellosu yüksek oldu. Cesaretli ve inanarak, korkmadan devam etmemiz gerekir."

Hakan Keleş: 3 puan iyi ama önümüzde Gaziantep maçı var

Hakan Keleş: 3 puan iyi ama önümüzde Gaziantep maçı var ile ilgili etiketler giresunspor Hakan Keleş Çaykur Rizespor bülent korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.