Hakan Karahan kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Hakan Karahan kimdir? Hakan Karahan, son günlerin en çok araştırılan ismi olmaya başladı. Candan Erçetin ile uzun bir zamandır birliktelik yaşayan Hakan Karahan'ın kim olduğu arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Hakan Karahan kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde..

Hakan Karahan kimdir? Candan Erçetin ile 24 yıldır beraber olan oyuncu Hakan Karahan özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu en son Yasak Elma dizisinde oynamıştı. Birçok kişi Hakan Karahan'ın kim olduğunu merak edip araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Hakan Karahan kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde..

Hakan Karahan kimdir ile ilgili görsel sonucu

HAKAN KARAHAN KİMDİR?

Hakan Karahan, son günlerde araştırılan isim olmaya başladı. Hakan Karahan, 1960 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini University of Miami İşletme Bölümü’nde tamamlamıştır. 2006 yılında Sağır Oda dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Kaçak dizisi ve Zeytin Tepesi dizisinde oynamıştır. Atv’de yayınlanan Eşkiya dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Özer karakterini canlandırmıştır.

İyi bir iş kariyeri olan Hakan Karahan, Cenevre’de Du Pont de Nemours şirketinde, Sabancı Holding’e bağlı çeşitli kuruluşlarda ve Ak Menkul Değerler ve sermaye piyasaları ile sigortacılık sektöründe yönetici olarak çalışmıştır.

 

Hakan Karahan kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Candan Erçetin 2020 hakan karahan kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.