Hakan Hatipoğlu'nun kızının ismi Lila ne demek? İşte o an...

Hakan ve Gizem Hatipoğlu çiftinin bebeği dünyaya geldi. Hakan Hatipoğlu, kızının dünyaya gelmesiyle mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Kızlarına ise Lila adını verdiler. Vatandaşlar ise görüntüleri ve Lila'nın ne demek olduğunu araştırıyor. Peki Hakan Hatipoğlu'nun kızının ismi Lila ne demek? İşte görüntüler...

Hakan Hatipoğlu'nun kızının ismi Lila ne demek? Gizem Hatipoğlu'nun bebekleri dünyaya gözlerini açtı. Hakan Hatipoğlu ise kızının dünyaya geldiğini sosyal medya hesabından paylaştı. Kızının ismi ise Lila oldu. Peki Hakan Hatipoğlu'nun kızının ismi Lila ne demek? Hakan ve Gizem Hatipoğlu çiftinin bebeği! Merak edilen detaylar haberimizde...

Hakan Hatipoğlu'nun kızının ismi Lila ne demek? İşte o an...


Survivor aşıkları Hakan ve Gizem Hatipoğlu çifti, bebeklerine Lila adını verdi. Baba olmak istediğini sık sık dile getiren Hakan Hatipoğlu, kızının dünyaya gelmesiyle mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

Hakan Hatipoğlu, kızının dünyaya geldiğini sosyal medya hesabından “Hoş geldin Lila” yazarak dosta düşmana ilan etti.

LİLA'NIN ANLAMI:

Leylak rengi, açık mor rengi.
Hindu dininde evreni harekete geçiren ve dünyanın kendiliğinden yaratılış ve yok oluşunun simgesi olan büyük tanrı.

Hakan Hatipoğlu'nun kızının ismi Lila ne demek? İşte o an... - Resim : 2

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Hakan Hatipoğlu 28 Kasım 1979, Çanakkale doğumlu Türk sutopu oyuncusu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu.

Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

Hakan, Milli bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak sutopu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer almıştır. Survivor 2018'de de yer alan Hakan Hatipoğlu, eşinin hamile olduğunu ödül sırasında öğrenmiştir.

GİZEM HATİPOĞLU KİMDİR?

1988 tarihinde İstanbul'da doğdu. Ğniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Reklamcılık bölümünde tamamladı. Televizyon dünyasına Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Var Mısın Yok Musun? adlı yarışma programına katılım sağlayarak atılan Gizem Hatipoğlu, buradan 130 bin TL'lik ödülle ayrıldı.

2011 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Star Life adlı magazin programında sunuculuk yapan Hatipoğlu 2016 tarihinde de Kanal D ekranlarında yayınlanan Ev Gezmesi isimli programın da sunuculuğunda bulunmuştur. Gizem Hatipoğlu, 24 Temmuz 2010 tarihinde aynı yarışmadan tanıştığı Hakan Hatipoğlu ile evlendi.

 

Hakan Hatipoğlu'nun kızının ismi Lila ne demek? İşte o an... ile ilgili etiketler Hakan Hatipoğlu gizem hatipoğlu kızı lila ne demek
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.